Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Steam'de 20 milyon adet sattı!

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
1645172366498.png

Geçtiğimiz günlerde 43 GB boyutunda devasa 1.5 güncellemesi alan Cyberpunk 2077 beraberinde iyileştirmeler ve yeni eklentiler aldı. Çıkışından günümüze kadar ise14 aylık süreç içerisinde Steam'de toplam 20 milyon adet satış yaparak bir rekora imza attı.

Dünyada çıkışıyla daha çok olumsuz yönleriyle büyük ses getirmiş bir oyun olan Cyberpunk 2077 ayrıca bu rakamla beraber Steam platformunda Witcher 3 ile aynı satış rakamına da ulaşmış oldu.

Her şeye rağmen Cyberpunk 2077 kitlesinin hala oyunu oynamaktan vazgeçmeye niyetleri yok ve ilerleyen zamanda ayrıca ücretsiz bir hikaye DLC paketi çıkması beklenen Cyberpunk 2077 acaba oyunculara CDPR tarafından vaat edilmiş seviyeye yaklaşabilecek mi zaman gösterecek.

Kaynak: SteamSpy
Oyunu bitirdim ana hikaye kısaydı ama güzeldi

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Half life 3 bruh
😂😂😂

Half life 3 gelecek bence. Hatta valve CS go için bence baya güzel bir oyun motoru ile çıkaracağını düşünüyorum. Ama 2023 veya 2024 civarlarında gelir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Pes etmeyenlere helal olsun ama ben çoktan ümidi kestim.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet hikaye modu harkaydı ama kısa olması üzdü. keşke BUGDR 2 gibi uzun bir hikaye yapsalarmış sadece bir olayın üstüne kuruluydu oyun.
Evet Keşke Yani Oyundayken Kendimi Sadece 1 Görev Yapıyormuş Gibi Hissettim Ki Öyle Sayılırdı, BUGDR2 nin Yarısı Kadar Oynanış Sunsaydı Bile Yeterdi. Neyse Yakın Zamanda Birdaha Baştan Başlıycam Titanfall 2 ye Çok Nadir Güzel Oyunlardan Biri Kendisi.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet Keşke Yani Oyundayken Kendimi Sadece 1 Görev Yapıyormuş Gibi Hissettim Ki Öyle Sayılırdı, BUGDR2 nin Yarısı Kadar Oynanış Sunsaydı Bile Yeterdi. Neyse Yakın Zamanda Birdaha Baştan Başlıycam Titanfall 2 ye Çok Nadir Güzel Oyunlardan Biri Kendisi.
Zaten oyun içinde birden çok görev yapıyormuşuz gibi görünse de olay zinciri tek bir olay üzerine kuruluydu o yüzden çok kısaydı. aslında Titanfall 2 ye hikaye modu koyma kararını sonradan vermişler o yüzden böyle kısa bir hikaye çıkmıştır belki. ama oyun çok güzeldi yapımcı ekip hayranların istemesine rağmen neden 3. oyunu çıkarmıyor? Repawn ve EA ne yapmaya çalışıyor merak ediyorum, tutulan oyunun devamı gelir kuralını çiğneyen nadir ve harika oyunlardan :D

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Zaten oyun içinde birden çok görev yapıyormuşuz gibi görünse de olay zinciri tek bir olay üzerine kuruluydu o yüzden çok kısaydı. aslında Titanfall 2 ye hikaye modu koyma kararını sonradan vermişler o yüzden böyle kısa bir hikaye çıkmıştır belki. ama oyun çok güzeldi yapımcı ekip hayranların istemesine rağmen neden 3. oyunu çıkarmıyor? Repawn ve EA ne yapmaya çalışıyor merak ediyorum, tutulan oyunun devamı gelir kuralını çiğneyen nadir ve harika oyunlardan :D
Büyük İhtimalle Yapicak lar Ama Biraz Bekleticekler Orası Kesin. Ama Kesin Olarak Devamının Gelicegine İnanıyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
1645172366498.png

Geçtiğimiz günlerde 43 GB boyutunda devasa 1.5 güncellemesi alan Cyberpunk 2077 beraberinde iyileştirmeler ve yeni eklentiler aldı. Çıkışından günümüze kadar ise14 aylık süreç içerisinde Steam'de toplam 20 milyon adet satış yaparak bir rekora imza attı.

Dünyada çıkışıyla daha çok olumsuz yönleriyle büyük ses getirmiş bir oyun olan Cyberpunk 2077 ayrıca bu rakamla beraber Steam platformunda Witcher 3 ile aynı satış rakamına da ulaşmış oldu.

Her şeye rağmen Cyberpunk 2077 kitlesinin hala oyunu oynamaktan vazgeçmeye niyetleri yok ve ilerleyen zamanda ayrıca ücretsiz bir hikaye DLC paketi çıkması beklenen Cyberpunk 2077 acaba oyunculara CDPR tarafından vaat edilmiş seviyeye yaklaşabilecek mi zaman gösterecek.

Kaynak: SteamSpy
Bug ve performans sorunları olmasaydı, çok daha fazlasını satabilirdi. Oyunu ilk çıktığında oynayıp bitirmiştim. Genel olarak oynayış güzel, hikaye güzel, yan görevler idare eder diyebilirim. 10 üzerinden 7 puan benden alır. Farklı bir tarz sunduğu için oyunu oynamakta kararsız olan tereddütte kalanların oynayabileceği bir oyun olmuş denebilir.

Top Bottom