internetin iyise kabloyla bağlasan oynarsın ki pc de oynamaktan çok daha iyi olur
50 mbps internetim var ve evet kabolu bağlanıyorumİnternetin gerekenleri karşılıyorsa evet oynarsın
En iyi sunucu bizim için eu değil mi30 40 fps oynarsın geforge now ile ben geforge now ile bitirdim oyunu ama fps ortalama 40 50 civari geziyordu
bu dediğim eu sunucuları içindi bu arada
turk sunucularında oynamamıştım ondan demek istedim50 mbps internetim var ve evet kabolu bağlanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
En iyi sunucu bizim için eu değil mi
Deneyin. Nereden bilelim biz? Ücretsiz versiyonda deneyin sorun yoksa abonelik satın alın.Merhaba arkadaşlar cyberpunk 2077 yi sistem 20 fps de açıyor geforce now alıp oradan oynasam rahat oynayabilir miyim kasmadan donmadan geçikme yaşamadan
büyük ihtimal rahat oynarsın.cyberpunk agır bir oyun olduğu için geforce now da oynamak daha mantıklı bence.hem bir de türk sunucuları acıldı yanlış bilmiyorsam tr adında bir server vardıAnladım hocam tamamdır teşekkür ederim
Deneyenlere sorulmak için açılmış bir konu zaten. Bedava olan saatlerce sıra bekletebiliyor üstüne sıkıntı yaşarsa o kadar zaman boşuna beklemiş olur.Deneyin. Nereden bilelim biz? Ücretsiz versiyonda deneyin sorun yoksa abonelik satın alın.
tamamdır hocam teşekkür ederimbüyük ihtimal rahat oynarsın.cyberpunk agır bir oyun olduğu için geforce now da oynamak daha mantıklı bence.hem bir de türk sunucuları acıldı yanlış bilmiyorsam tr adında bir server vardı
imzandaki sistemle 20FPS nasıl oluyor?Merhaba arkadaşlar cyberpunk 2077 yi sistem 20 fps de açıyor geforce now alıp oradan oynasam rahat oynayabilir miyim kasmadan donmadan geçikme yaşamadan