DPCH
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Keanu reeves
Merhaba arkadaşlar sonunda cybepunk 2077'yi bitirdim; almak, oynamak isteyenler olursa diye yorumlarımı paylaşmak istiyorum.Öncelikle oyunun düşman kesimine pek kulak asmamanızı tavsiye ederim,evet belki oyun ilk çıktığı zaman teknik anlamda baya sorumluydu,yapay zekası berbatti ama şuana kadar gelen güncellemelerle bence olayı bitirdiler.Hatta şuan witcher 3 New gen dahi daha kötü çalışıyor benim PC de, hikayesi konusunda da herkesi tatmin etmeyeceğini düşünüyorum oyunun,zaten ana görevi ortalama bir oynayışla dahi Max 20 saate bitiyorsunuz(ben 17 saatte bitirdim) yan görevler fazla ama bunlar da pek hikayesi olan görevler değiller; çoğunlugu git şuraya şunu öldür bunu al tarzı şeyler ama en azından oynun oynayışını sevdiyseniz, ki ben bayıldım, hepsi çok güzel geçiyor.
Sonuç olarak:
1-optimizasyon ve bug sorunları büyük çoğunlukla çözülmüş durumda sırf bu yüzden oyundan çekinmeyin bence
2-oyunun çok akıcı bi hikayesi var,eğer oyunlara belli bir zaman ayırıyorsaniz 3-5 güne bitirebileceginiz bi oyun
3-triple a bi oyun sonuçta,oyunda çok güzel detaylar ve işçilik var sizi bilemem ama bana kalırsa bi işe bu kadar emek verildiğinde sonunda ortaya bi şeyler çıkıyor beğenirsin beğenmezsin ama oyun bana kalırsa GTA dan sonra en iyi gerçekçi açık dünyası olan oyundur.
Eksileri ise:
-optimizasyon şuan %95 çözülmüş olmasına rağmen eğer dikkatli biriyseniz oyundaki hataları fark edip kafayı bozabilirsiniz ama bana kalırsa bu tür şeyler böyle büyük bi oyunda doğal olabilecek şeyler neticede arkasında öyle köklü, şaşalı bı firma yok neticede bence bu şans vermenize değer bu oyun cyberpunk
Not: Allah aşkına şu witcher ı düzeltin oyun kafayı yedirtiyor artık anlık FPS dropları, çökmeler vs vs... Umarım yakın zamanda güncelleme gelir
vakit ayırıp okuduysaniz teşekkür ederim.
Bu arada oyunla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirm
Sonuç olarak:
1-optimizasyon ve bug sorunları büyük çoğunlukla çözülmüş durumda sırf bu yüzden oyundan çekinmeyin bence
2-oyunun çok akıcı bi hikayesi var,eğer oyunlara belli bir zaman ayırıyorsaniz 3-5 güne bitirebileceginiz bi oyun
3-triple a bi oyun sonuçta,oyunda çok güzel detaylar ve işçilik var sizi bilemem ama bana kalırsa bi işe bu kadar emek verildiğinde sonunda ortaya bi şeyler çıkıyor beğenirsin beğenmezsin ama oyun bana kalırsa GTA dan sonra en iyi gerçekçi açık dünyası olan oyundur.
Eksileri ise:
-optimizasyon şuan %95 çözülmüş olmasına rağmen eğer dikkatli biriyseniz oyundaki hataları fark edip kafayı bozabilirsiniz ama bana kalırsa bu tür şeyler böyle büyük bi oyunda doğal olabilecek şeyler neticede arkasında öyle köklü, şaşalı bı firma yok neticede bence bu şans vermenize değer bu oyun cyberpunk
Not: Allah aşkına şu witcher ı düzeltin oyun kafayı yedirtiyor artık anlık FPS dropları, çökmeler vs vs... Umarım yakın zamanda güncelleme gelir

vakit ayırıp okuduysaniz teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada oyunla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirm