Neler Yeni

Hikayeli Oyun Önerisi

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
Hangi oyunu oynucan?
Hocam karar vermedim ama yazılan oyunların yarısından çoğunu zaten oynamıştım. Ancak oynamadığım bazı oyunlara bakacağım. Sekiro bakacaklarım arasında değil biraz bütçemi aşıyor o yüzden onu oynamam büyük ihtimalle.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Sleeping dogs far cry 5 - 3 ve call of duty WaW

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Hocam Far cry 6 neden değil? Bozdular mı son oyunda? Eğer Far cry 6 fena değilse onu oynamayı düşünüyorum
Far cry 6 yı henüz tecrübe etmedim hocam da pek yenilik olduğunu söylemedikleri için önermedim tecrübe etmediğim için. Ama far cry 5 gerçekten hikayesiyle adaların ilerlemeyle birlikte açılması dinamikleri olsun silah sesleri silah kullanımı olsun beni etkiledi başarılı buldum. Bence far cry 3 den bile daha iyi.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
Far cry 6 yı henüz tecrübe etmedim hocam da pek yenilik olduğunu söylemedikleri için önermedim tecrübe etmediğim için. Ama far cry 5 gerçekten hikayesiyle adaların ilerlemeyle birlikte açılması dinamikleri olsun silah sesleri silah kullanımı olsun beni etkiledi başarılı buldum. Bence far cry 3 den bile daha iyi.
Anladım hocam. Peki serideki oyunlar birbirleri ile bağlantılı konular mı içeriyor yoksa her biri farklı konuyu mu ele alıyor?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Anladım hocam. Peki serideki oyunlar birbirleri ile bağlantılı konular mı içeriyor yoksa her biri farklı konuyu mu ele alıyor?
Hepsi farklı konular hocam ama mantık aynı.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,339
İsim
Kaan
Yaklaşık 6-7 ay önce RDR2 bitirdim onun üstüne 3-4 kez cp 2077, witcher 3, god of war gibi oyunlara başladım ancak sürekli bi aksilik çıktı veya oyun çok sarmadı gibi şeyler olunca bu oyunlara uzun süre tutunamadım. Şu yaz aylarının boş geçmesini istemiyorum. Önerdiğiniz hikayeli oyunlar neler?

Birçok hikayeli oyunu bitirdim şimdi buraya tek tek yazamam çoğu aklımda bile değil. Siz önerin ben oynadıysam zaten o oyunu elerim.
Ek olarak, cyberpunk oynanış hissi olarak aşırı zevksiz geliyor örneğin düşmanı tarıyorum 2-3 şarjör sıkıyorum ölmüyor silah hissi desek o da yok.

Derdimi tam anlatamadım galiba ama belki anlamışsınızdır. Şimdiden çok teşekkürler.
Hazır gamepasste varken bi persona 3 deneyin bence farklılık olur.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gorkem
Yaklaşık 6-7 ay önce RDR2 bitirdim onun üstüne 3-4 kez cp 2077, witcher 3, god of war gibi oyunlara başladım ancak sürekli bi aksilik çıktı veya oyun çok sarmadı gibi şeyler olunca bu oyunlara uzun süre tutunamadım. Şu yaz aylarının boş geçmesini istemiyorum. Önerdiğiniz hikayeli oyunlar neler?

Birçok hikayeli oyunu bitirdim şimdi buraya tek tek yazamam çoğu aklımda bile değil. Siz önerin ben oynadıysam zaten o oyunu elerim.
Ek olarak, cyberpunk oynanış hissi olarak aşırı zevksiz geliyor örneğin düşmanı tarıyorum 2-3 şarjör sıkıyorum ölmüyor silah hissi desek o da yok.

Derdimi tam anlatamadım galiba ama belki anlamışsınızdır. Şimdiden çok teşekkürler.
Stalker serisi

Top Bottom