Neler Yeni

Cyberpunk için kötü haberler/ CD Project firmasına dava açıldı!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ps4’de güzel grafikli Cyberpunk’ın iyi çalışacağını düşünen bir mühendis alıdılarsa işe zaten sıkıntı büyük kaç yıl önce çıktı o konsol
Grafikleri patates yapsalardı bari oynansaydı
Patates zaten, kaplamalar çoğu kişilerde yüklenmiyomuş, NPC sayısı azmış PC-Next Gen konsollara göre, ama yine de 25FPS :///
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben varım. Güzel yani
En son motorsikletine metal plaka girmemiş miydi 😂

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oyunu ilk 1 saat ısınamadım biraz donanım ve karakter gelişiminden sonra fena sarmaya başladı ana görevleri gibi yan görevleri vardı.
Bitirdim bence güzel oyundu.

Arasakayı devremedik son çare şehirden topuk :)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Patates zaten, kaplamalar çoğu kişilerde yüklenmiyomuş, NPC sayısı azmış PC-Next Gen konsollara göre, ama yine de 25FPS :///
Mesaj otomatik birleştirildi:

En son motorsikletine metal plaka girmemiş miydi 😂
Ya bişey olmaz o kadardan. O sıkıştıktan sonra Motor bulutlara uçtu ama komik ve zevkliydi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Ps4’de güzel grafikli Cyberpunk’ın iyi çalışacağını düşünen bir mühendis alıdılarsa işe zaten sıkıntı büyük kaç yıl önce çıktı o konsol
Grafikleri patates yapsalardı bari oynansaydı
Bu oyun duyurulduğunda ps4 vardı. Yani adamlar ps4’e adama akıllı çıkarmaları gerekiyordu. Kendileri yapamadılar. Marvel Spider Man, God of War, Uncharted, The last of us vb. oyunlar ps4’e çok iyi çıktılar. Çünkü adamlar yapabildi.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
Ben varım. Güzel yani
Ya rockstar ile yarıştılar çok iyi olacak dediler bilmem ne dediler insanların beklentisini arttırdılar sonuç ortada oyun beklenti arttırmadan çıksaydı ps4 sorunu olmadan çıksaydı hikayesi çok iyi yan görevleri çok iyi Rockstara ait bully hariç tüm oyunları oynadım yan görevleri rockstarın çoğu oyunundan daha iyi (bana göre) şehirdeki detaylar atmosfer çok iyi ama yapay zeka çok kötü bu kadar beklenen bir oyundaki en ufak hatada bile eleştiri yağmuruna tutulacakları çok belliyken üstüne de ps4 rezilliği çıktı

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Ya rockstar ile yarıştılar çok iyi olacak dediler bilmem ne dediler insanların beklentisini arttırdılar sonuç ortada oyun beklenti arttırmadan çıksaydı ps4 sorunu olmadan çıksaydı hikayesi çok iyi yan görevleri çok iyi Rockstara ait bully hariç tüm oyunları oynadım yan görevleri rockstarın çoğu oyunundan daha iyi (bana göre) şehirdeki detaylar atmosfer çok iyi ama yapay zeka çok kötü bu kadar beklenen bir oyundaki en ufak hatada bile eleştiri yağmuruna tutulacakları çok belliyken üstüne de ps4 rezilliği çıktı
CD Projekt Red: Rockstar ile yarışıyoruz.

Top Bottom