cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Ben varım. Güzel yaniVar mı cidden?
Ben varım. Güzel yaniVar mı cidden?
Ama bunların hepsini ps4 e uygun yapmaları lazımdı.Projeye başlanılan her oyun geliştirilmeye başlanmış anlamına gelmez. Bunun hikayesi var, oyun motoru var, var da var.
Patates zaten, kaplamalar çoğu kişilerde yüklenmiyomuş, NPC sayısı azmış PC-Next Gen konsollara göre, ama yine de 25FPS :///Ps4’de güzel grafikli Cyberpunk’ın iyi çalışacağını düşünen bir mühendis alıdılarsa işe zaten sıkıntı büyük kaç yıl önce çıktı o konsol
Grafikleri patates yapsalardı bari oynansaydı
En son motorsikletine metal plaka girmemiş miydiBen varım. Güzel yani
Sony herkese 1 tane 3070/3060ti versin cezaPatates zaten, kaplamalar çoğu kişilerde yüklenmiyomuş, NPC sayısı azmış PC-Next Gen konsollara göre, ama yine de 25FPS :///
Ertesi gün Show Haber'e çıkarlar İflas etti diyeSony herkese 1 tane 3070/3060ti versin ceza
Ya bişey olmaz o kadardan. O sıkıştıktan sonra Motor bulutlara uçtu ama komik ve zevkliydiPatates zaten, kaplamalar çoğu kişilerde yüklenmiyomuş, NPC sayısı azmış PC-Next Gen konsollara göre, ama yine de 25FPS :///
Mesaj otomatik birleştirildi:
En son motorsikletine metal plaka girmemiş miydi
İstikbal GöklerdedirYa biley olmaz o kadardan. O sıkıltıktan Motor bulutlara uçtu ama komik ve zevkliydi
Hiçbir şey olmaz bence. Bu oyun ilk başta beklenilen hypeyi alamayacak ama hatalar giderildiğinde bu oyun EFSANE olacak.Cyberpunk 2077 hayalleri yıktı, iade eden edene
Oyuncuların uzun bir süredir beklediği CD Projekt'in yeni oyunu Cyberpunk 2077, tam bir hayal kırıklığı oldu. Oyunun 10 Aralık'ta satışa sunulmasıyla...www.hurriyet.com.tr
Detaylar haberde. Sony bomba patlatmış.
Bu oyun duyurulduğunda ps4 vardı. Yani adamlar ps4’e adama akıllı çıkarmaları gerekiyordu. Kendileri yapamadılar. Marvel Spider Man, God of War, Uncharted, The last of us vb. oyunlar ps4’e çok iyi çıktılar. Çünkü adamlar yapabildi.Ps4’de güzel grafikli Cyberpunk’ın iyi çalışacağını düşünen bir mühendis alıdılarsa işe zaten sıkıntı büyük kaç yıl önce çıktı o konsol
Grafikleri patates yapsalardı bari oynansaydı
olmaz mı sevmedim diye ne linç yedimVar mı cidden?
Ya rockstar ile yarıştılar çok iyi olacak dediler bilmem ne dediler insanların beklentisini arttırdılar sonuç ortada oyun beklenti arttırmadan çıksaydı ps4 sorunu olmadan çıksaydı hikayesi çok iyi yan görevleri çok iyi Rockstara ait bully hariç tüm oyunları oynadım yan görevleri rockstarın çoğu oyunundan daha iyi (bana göre) şehirdeki detaylar atmosfer çok iyi ama yapay zeka çok kötü bu kadar beklenen bir oyundaki en ufak hatada bile eleştiri yağmuruna tutulacakları çok belliyken üstüne de ps4 rezilliği çıktıBen varım. Güzel yani
CD Projekt Red: Rockstar ile yarışıyoruz.Ya rockstar ile yarıştılar çok iyi olacak dediler bilmem ne dediler insanların beklentisini arttırdılar sonuç ortada oyun beklenti arttırmadan çıksaydı ps4 sorunu olmadan çıksaydı hikayesi çok iyi yan görevleri çok iyi Rockstara ait bully hariç tüm oyunları oynadım yan görevleri rockstarın çoğu oyunundan daha iyi (bana göre) şehirdeki detaylar atmosfer çok iyi ama yapay zeka çok kötü bu kadar beklenen bir oyundaki en ufak hatada bile eleştiri yağmuruna tutulacakları çok belliyken üstüne de ps4 rezilliği çıktı