Neler Yeni

Cyberpunk için kötü haberler/ CD Project firmasına dava açıldı!

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok saçma. İnsan almadan önce bir özelliklerine bakar. Benim konsolum bu oyunu kaldırır mı? der.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ya rockstar ile yarıştılar çok iyi olacak dediler bilmem ne dediler insanların beklentisini arttırdılar sonuç ortada oyun beklenti arttırmadan çıksaydı ps4 sorunu olmadan çıksaydı hikayesi çok iyi yan görevleri çok iyi Rockstara ait bully hariç tüm oyunları oynadım yan görevleri rockstarın çoğu oyunundan daha iyi (bana göre) şehirdeki detaylar atmosfer çok iyi ama yapay zeka çok kötü bu kadar beklenen bir oyundaki en ufak hatada bile eleştiri yağmuruna tutulacakları çok belliyken üstüne de ps4 rezilliği çıktı
Bence RDR2 daha güzel zaten. Dutch van der linde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
CD Projekt Red: Rockstar ile yarışıyoruz.
Ya şimdi söyledikleri şeylerden belli değil mi rockstar ile yarıştıkları açık dünyası çok iyi bilmem ne burada açıkça yıllarca beklediğimiz GTA6 burada diye düşündü insanlar oyun RPG olmasına rağmen dolaylı olarak insanların aklında rockstar ile yarıştıkları GTA 6 gibi oyun çıkarcakları beklentisi oluştu ve cd projekt bunu bilmesine rağmen hiç bir şey demedi oyunumuz rpg sizin beklediğiniz açık dünya konseptinde değil demedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
Ben sadece oyunun hikayesi güzel yan görevleri güzel ve grafik olarak çok güzel bir oyun dedim ancak bug glitch yapay zekanın rezilliği oyunun her tarafına saçılmış insanlar doğal olarak GTA 6 tarzı bir oyun bekledi CDPR den ve gayet de haklılar çünkü CDPR şuana kadar hiçbir oyunda yapılmamış hypeı yaptı

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Top Bottom