Bence RDR2 daha güzel zaten. Dutch van der lindeYa rockstar ile yarıştılar çok iyi olacak dediler bilmem ne dediler insanların beklentisini arttırdılar sonuç ortada oyun beklenti arttırmadan çıksaydı ps4 sorunu olmadan çıksaydı hikayesi çok iyi yan görevleri çok iyi Rockstara ait bully hariç tüm oyunları oynadım yan görevleri rockstarın çoğu oyunundan daha iyi (bana göre) şehirdeki detaylar atmosfer çok iyi ama yapay zeka çok kötü bu kadar beklenen bir oyundaki en ufak hatada bile eleştiri yağmuruna tutulacakları çok belliyken üstüne de ps4 rezilliği çıktı
Ya şimdi söyledikleri şeylerden belli değil mi rockstar ile yarıştıkları açık dünyası çok iyi bilmem ne burada açıkça yıllarca beklediğimiz GTA6 burada diye düşündü insanlar oyun RPG olmasına rağmen dolaylı olarak insanların aklında rockstar ile yarıştıkları GTA 6 gibi oyun çıkarcakları beklentisi oluştu ve cd projekt bunu bilmesine rağmen hiç bir şey demedi oyunumuz rpg sizin beklediğiniz açık dünya konseptinde değil demediCD Projekt Red: Rockstar ile yarışıyoruz.
Kaldırmayacak konsola niye çıkarsınlar oyunu ?Çok saçma. İnsan almadan önce bir özelliklerine bakar. Benim konsolum bu oyunu kaldırır mı? der.
RDR2 ile temaları çok farklı oyunlar ama rdr2 mekanik olarak detay olarak cyberpunku yerle bir ederBence RDR2 daha güzel zaten. Dutch van der linde
Belki PS4 PRO için çıkardılar?Kaldırmayacak konsola niye çıkarsınlar oyunu ?
PS4 PRO için çıkarsalar PS4'e niye çıksın?Belki PS4 PRO için çıkardılar?
Sen marketten bilmediğin bir çikolata alıp yiyorsun. Sevmiyorsun geri iade mi edersin?PS4 PRO için çıkarsalar PS4'e niye çıksın?
PS4 pro da da rezil oyun PS4 ü zaten söylemiyorum PC low > PS4 pro hatta açık açık söyleyebilirimPS4 PRO için çıkarsalar PS4'e niye çıksın?
Ne anlatıyorsun?Sen marketten bilmediğin bir çikolata alıp yiyorsun. Sevmiyorsun geri iade mi edersin?
Ben de bilmiyorum. Ama haksız.Ne anlatıyorsun?
Ne haksız?Ben de bilmiyorum. Ama haksız.