Üstad
80+
Psu Ne Alaka Abi
Psu Ne Alaka Abi
İroni Mi YapıyonPSU değiş düzelir(!)
Başkan ben o 250 tl yi çıkarabilsem direk satın alırım zatenReis yanlış yapmışsın. Yeni bir steam hesabı açacaktın, oradan 250tl ödeyip oyunu indirecektin ondan sonra oyunu başka bir yere kaydedip iade isteyecektin. İadeyi 2 güne alırdın ama steam hesabın banlanır onu da zaten yeni açtığın için banlanması sorun olmazdı. Virüssüz en temiz yol budur.
Demek emek hırsızlığı yapacan he !Burda Bi Arkadaşdan Site Aldım Fakan Cyberpunk Yerine Virüs İndi Googlede Sürekli Farklı Sayfalar Açıyor + pcdeki Oyunların Çocuğu Sildi Call of Duty WWII Gta5 Falan Silindi Galiba Dosya Var Uygulama Açma Simgesi Beyaz Ekran Ekran Görüntüsü Ekte
Hocam bana da versen çok güzel olurOyun bende steamde var gerçekten hiç koruması yok aldığıma pişman oldum desem yeridir arkadadaş steami kapatıyorum sonra oyunun bulunduğu yere gidip exe üzerinden oyunu açabiliyorum şaka gibi 3 arkadaşıma hesabımı verdim oyunu iniridler o şekil oynuyorlar şaka gibi valla.
Başka Boş Yapacak Olan Varsa Bu arkadaşın Cevabına Alntı Yapıp +1 Yapsalar Benim İçin yeterli Boş Yaptığını AnlarımDemek emek hırsızlığı yapacan he !
Veya ilk olarak 250tl'ye CP2077 alıp steam cüzdana 200tl olarak iade edersin, ona da Rdr2 alırsın 1 taşla iki kuş.Başkan ben o 250 TL yi çıkarabilsem direk satın alırım zaten
Rdr2 yi açabilcez mi?Veya ilk olarak 250tl'ye CP2077 alıp steam cüzdana 200tl olarak iade edersin, ona da Rdr2 alırsın 1 taşla iki kuş.
Hocam sen acele ettin, keşke 2-3 kişiye daha sorup yapsaydın bedava almıştın oyunu.250 TL kendini belli ederken canımıda yakıyor
Rdr 2yi parasıyla almış oluyorsun sadece araya cp2077 de sıkıştırıyorsun.Rdr2 yi açabilcez mi?
hocam şimdi güncelleme falan alacam o yüzden iyi bir de taksit yapınca çokta şey olmadı ama hala moralim bozukHocam sen acele ettin, keşke 2-3 kişiye daha sorup yapsaydın bedava almıştın oyunu.