Şaka gibi görev yöneticisi yokDosyayı görev yöneticisinden sil çabuk !
Aynen öyleOyunu indiriyorum sanarken reklama tıklamışsın o indir tuşlarının 4 te 3 ü reklam zaten korsan oyunlarda da virüs olur ama bu kadar belli etmez sen reklamdaki indire basmışsın
Şaka gibi görev yöneticisi yok
G.O. bir daha crack indirmezsiniz umarım bu da ders olmuştur.
hocam önce rkill yapın https://forum.donanimarsivi.com/konu/rkill-kullanim-yoenergesi.166303/ daha sonra hitman pro ile tarama yapın görev yöneticisinden kapatınca silinmez virüsŞaka gibi görev yöneticisi yok
Win 10 kullanıyorsanız win 10 üzerinden format atın benceŞaka gibi görev yöneticisi yok
Nasıl yokŞaka gibi görev yöneticisi yok
Reis yanlış yapmışsın. Yeni bir steam hesabı açacaktın, oradan 250tl ödeyip oyunu indirecektin ondan sonra oyunu başka bir yere kaydedip iade isteyecektin. İadeyi 2 güne alırdın ama steam hesabın banlanır onu da zaten yeni açtığın için banlanması sorun olmazdı. Virüssüz en temiz yol budur.@Treyarch Seni Bekliyorum Reis
rkill ve hitmanpro çalıştırdım geri geldiNasıl yok
Şuan Konumuz Virüsten Arınmak :'(Reis yanlış yapmışsın. Yeni bir steam hesabı açacaktın, oradan 250tl ödeyip oyunu indirecektin ondan sonra oyunu başka bir yere kaydedip iade isteyecektin. İadeyi 2 güne alırdın ama steam hesabın banlanır onu da zaten yeni açtığın için banlanması sorun olmazdı. Virüssüz en temiz yol budur.
PSU değiş düzelir(!)rkill ve hitmanpro çalıştırdım geri geldi
Psu Ne Alaka AbiPSU değiş düzelir(!)