susLaKonsol alırsanız böyle olur işte konsol çöp
@resitali
susLaKonsol alırsanız böyle olur işte konsol çöp
@resitali
Eee erken istendi, sonra BugPunk, CyberBug oldu. İster istemez sinir olmuşlardır.Özellikle PS4 vs Xbox One sistemlerindeki saç baş yolduran sinir bozucu hatalarla çıkış Cyberpunk2077, oyucuların büyük tepkilerine neden olmuştu.
Üstüne üstlük, CDPR'nin iade edebilirsiniz dedikten sonra Sony'nin iadeleri kabul etmemesi çok daha büyük bir olay olmuştu oyun dünyasında.
Fakat Sony'nin bu gece yaptığı açıklamada, bütün iade işlemlerinin kabul edileceği açıklandı.
Bunlara ek olarak Cyberpunk, PS Store'dan da kaldırıldı. Yeni bir duyuruya kadar Cyberpunk, PS Store'da erişilemez olacak!
Cyberpunk 2077 removed from Sony PlayStation Store until further notice
The announcement comes after several Cyberpunk 2077 players complained of inconsistent and buggy performance, particularly on the PS4 console.www.moneycontrol.com
Oyun aslında PS4'de oynanabilecek bir oyun. İş optimizasyonda bitiyor. Red Dead Redemption 2 ve TLOU2 gibi şeyler oynattı Rockstar ve NaughtyDog bize bu konsolda. Optimizasyonu oturtsalar, bu Cyberpunk da akar PS4'deOyunun Ps4e Çıkması Hatalıydı Zaten.Witcher 3te O Hatayı Yapmamışlardı Downgrade Yemesin Diye.Neden Ps4e Çıkardıklarını Ben Anlamıyorum Zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
BRUH MOMENT
Aga PP'ni ne aratarak bulurum? Kullanmayacağım soruyorum, bu hangi bölümdü Beyaz Futbol'da?Oyunun Ps4e Çıkması Hatalıydı Zaten.Witcher 3te O Hatayı Yapmamışlardı Downgrade Yemesin Diye.Neden Ps4e Çıkardıklarını Ben Anlamıyorum Zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
BRUH MOMENT
altından kalkamadılar oyununBalon gibi patladı oyun.
Optimizasyon çok kötü, buglar çok fazla, bence biraz daha erteleyip adam akıllı bir oyun çıkartmaları lazımdı.
Bilmiyorum Hocam.Benimde Bir yerden Elime Geçti.HatırlamıyorumAga PP'ni ne aratarak bulurum? Kullanmayacağım soruyorum, bu hangi bölümdü Beyaz Futbol'da?
Korkak Can.Konsolda Cyberpunk nedir ya Hile bile yok bu oyun hilesiz çok zor.
Ben PC de görevler yapamadığım zaman ölümsüzlük açıyorum ve ez
Tamam, sağ ol.Bilmiyorum Hocam.Benimde Bir yerden Elime Geçti.Hatırlamıyorum
Benle iyi grçin bencr D60G den olursun yoksaKorkak Can.
AboooBenle iyi grçin bencr D60G den olursun yoksa
Her zaman bu olur. Bir oyun downgrade yese suç konsollara atılır.Oyun aslında PS4'de oynanabilecek bir oyun. İş optimizasyonda bitiyor. Red Dead Redemption 2 ve TLOU2 gibi şeyler oynattı Rockstar ve NaughtyDog bize bu konsolda. Optimizasyonu oturtsalar, bu Cyberpunk da akar PS4'de