Harbiden ya60 TL'de olsa bizimkiler, "Oyuna para mı verilir yağğ! Torrent var" der.
kanka onlar hayatta kimsenin emeğini düşünmezler şu zamana kadar korsan hiçbir oyun oynamadım 11 sene onceki oyunu bile satın alıp oynadım fakat bizim 10-15 sene önceki oyunlara verdiğimiz birimi onların yeni çıkan oyunlara verdiği birimlen aynı olması çok üzücü60 TL'de olsa bizimkiler, "Oyuna para mı verilir yağğ! Torrent var" der.
Pro da 30FPS anca PS5 60FPS çalıştırabilir.60 FPS oynatabiliyorsa alınabilir akıcı güzel olur ama slim ve fat kasa büyük ihtimalle 30 pro 60 FPS oynatacak.
1080p 60FPS için söylüyorlar.Pro da 30FPS anca PS5 60FPS çalıştırabilir.
Zaten Slim ve Fat kasanın sabit 30 çalıştırması bile zor. Çok kötü diyorlar slim ve fat kasa için. Ama güncelleme ile düzeltilebilir.
Biraz araştırdım, PS4 Slim ve Fat kasalarda sorun çözülmüş yeni güncelleme ile. Fakat bu güncelleme daha Xbox ve PC tarafına gelmediği için bayağı sıkıntılar mevcut. Bir Xbox One kullanıcısının videosu :Pro da 30FPS anca PS5 60FPS çalıştırabilir.
Zaten Slim ve Fat kasanın sabit 30 çalıştırması bile zor. Çok kötü diyorlar slim ve fat kasa için. Ama güncelleme ile düzeltilebilir.
PS5 için mi 4 için mi?1080p 60FPS için söylüyorlar.
PS4 PRO 1080p 60FPS PS4 klasik 1080p 30 FPS PS5'de 4K RTX mi performance mı ona göre değişiyor. Yani ya 4K 30 ya da 4K 60 FPS alıyorsun.Biraz araştırdım, PS4 Slim ve Fat kasalarda sorun çözülmüş yeni güncelleme ile. Fakat bu güncelleme daha Xbox ve PC tarafına gelmediği için bayağı sıkıntılar mevcut. Bir Xbox One kullanıcısının videosu :
PS4 Pro'da ise yine 30FPS çalışıyor. 4K modda biraz FPS düşüşleri yaşanabiliyor fakat 1080P de hiç sıkıntısız çalışıyor.
PS5 ise 4K'da sabit 60FPS verebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PS5 için mi 4 için mi?
Sanmıyorum PS5 60FPS den fazlasını alır.Pro da 30FPS anca PS5 60FPS çalıştırabilir.
Aynen öyle, bu tipler 250 TL de olsa 60 TL de olsa aynısını diyecekti.60 TL'de olsa bizimkiler, "Oyuna para mı verilir yağğ! Torrent var" der.
Parası olmayan adam ne yapsın? Ben zamanında ailemden 10 tl alamadığımı biliyorum okula aç gidip aç geldiğimi kankam. O yüzden crack kullanırsa kullanır.60 TL'de olsa bizimkiler, "Oyuna para mı verilir yağğ! Torrent var" der.