Neler Yeni

Cyberpunk sonunda düzeldi mi? Oynanır mı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Oyunu rahat 30-40 saat oynamıştım bir ara. Bir görevde asansöre bin diyor ama asansörde tuş yok. Fast travel attım, apartmana gittim uyudum, sağa solu gezdim, oyunu kapatıp açtım düzelmedi.
İnternete baktım, millet program kuracaksın, mod kurup noclip açacaksın asansörün içine gireceksin diyor. Bunu yapmazsan oyunda ilerleyemiyorsun çünkü ana görev. Böyle iş mi olur deyip sildim. Şimdilerde oyun artık adam oldu mu? Gerçi ben de 1.5 updatesinden sonra oynamıştım oyunu herkes oyun duzeldı demıstı ama hala bug kaynıyordu. Canım çok çekti oyunu oturup sıfırdan baslayacagım kaldıgım yere kadar 30-40 saatım gıdecek benzer seylerle karsılasır mıyım oyunda?
Oyun süper bir halde benim gözümde ki üstüne sağlam pcye sahipsende güzel bir mod atarsın kaymak gibi oynatır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun cidden soylendigi kadar çok mu iyi hic izlemedim oynamadım
Ana hikaye biraz yavan şekilde işlensede phantom liberty tam kıvamında

Ana ve yan hikaye kötü. Seçimler ve konuşmalar sanki boşuna gibi hissettiriyor. Teknik sorun yok. Kardeşim bu hafta 10-15 saat oynadı
Ana hikaye yavan kalıyor doğru ancak phantom liberty de o witcherdaki hikaye derinliğini çok rahat yakalayabiliyorsun

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasir saygı
Oyun süper bir halde benim gözümde ki üstüne sağlam pcye sahipsende güzel bir mod atarsın kaymak gibi oynatır.

Ana hikaye yavan kalıyor doğru ancak phantom liberty de o witcherdaki hikaye derinliğini çok rahat yakalayabiliyorsun
r5 7500 4070 super oynatirmi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bir görev var, mr handsın aramasını bekle diye, ne yaparsan yap aramıyor. Uyuyorsun, fast travel vs. oyunu kapat aç falan yapıyorsun anca duzelıyor. Geçen sene de aynısıyla karsılasmıstım. Onun dışında oyunun biryerinde ekran simsiyah oldu. Sadece FPS'yi 70'e kilitlersem düzeliyordu ekran geliyordu. 3-4 saat öyle oynadım sonradan duzeldı. Daha birçok bug var. Geçen yıl oyunu sildiren şey asansöre binemiyor olmamdı. Ana görev için asnasöre binmem lazım ama buton yok. Hiçbir çözümü de yok. Millet mod kurup nocliple asansore bınıyormus. Bununla mı ugrasıcam deıyp sılmıstım.
Muhtemelen M'ap Tann Pelen buydu yanlış hatırlamıyorsam ismi bu görevde başka yangörev yapman gerek yangörevlerde ilerleyince direk geliyor
ilk başta benimde o dikkatimi çekmişti ancak sonrasında bi savemde (Oyunu 6 kere bitirdim) full yan görev kasmıştım, ana hikayede ilerlediğim gibi mr hands aramıştı.
https://www.google.com/url?sa=t&rct...usg=AOvVaw1-RHIIu0LLZd3GD6HbgLlc&opi=89978449

r5 7500 4070 super oynatirmi
Kralını oynatır bende r3 3100 6500xt var fsr ile oynuyordum (şuanda vaktim yok oynamaya)

Şahsen ben 200 saati geçtim oyunda oyunu kıracak buga 2 defa denk geldim oda Regina jones'in verdiği işleri bitirince ödül almaya giderkendi biride oyunu hdd de oynarken araba yarışı görevine gittiğimde araçlar gözükmüyordu görev başlamıyordu (Oda hdd kaynaklı sorundu ssd ye kurunca düzelmişti) onun harici oyunu kıran bir bugla karşılaşmadım (İllaki bugla karşılaştım ancak dediğim gibi oyunu kıracak bir bug değildi)

Oyunu hdd ile oynayacaksan hiç oynama daha iyi birsürü bugla karşılaşırsın ssd de olmayacak buglar hdd de oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mehmed Efe

DLC'yi oynamadım bilmiyorum. The Witcher 3'ün hikayesini ve diyalog olayına bayılmıştım ama combat zayıf kalmıştı. Cyberpunk'ta da tam tersi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
DLC'yi oynamadım bilmiyorum. The Witcher 3'ün hikayesini ve diyalog olayına bayılmıştım ama combat zayıf kalmıştı. Cyberpunk'ta da tam tersi.
Phantom liberty ikisini harmanlayabiliyor ana hikayeyi oynarken bile çok beğenen ben (Eksiklerini biliyorum o yüzden daha fazla zevk aldım bunlara takılmadım) phantom liberty de zevkten dört köşe olmuştum metacritic puanlarına bakabilirsin pl nin

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mehmed Efe
Phantom liberty ikisini harmanlayabiliyor ana hikayeyi oynarken bile çok beğenen ben (Eksiklerini biliyorum o yüzden daha fazla zevk aldım bunlara takılmadım) phantom liberty de zevkten dört köşe olmuştum metacritic puanlarına bakabilirsin pl nin
DLC'de de açık dünya olayı var mı? Mesela ana oyunun 1/3'ü kadar dolu mu

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
DLC'de de açık dünya olayı var mı? Mesela ana oyunun 1/3'ü kadar dolu mu
Dlc de de açık dünya olayı var ilk başta sinematik gibi giriş yapıyorsun dlc hikayesine sonrasında mr hand görevleri ek başka görevler derken pl kısmı daha güzel görev konusunda

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Yıldırım
Dlc de de açık dünya olayı var ilk başta sinematik gibi giriş yapıyorsun dlc hikayesine sonrasında mr hand görevleri ek başka görevler derken pl kısmı daha güzel görev konusunda
Başlangıcı ne güzeldi be unutsam da tekrar oynasam.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Başlangıcı ne güzeldi be unutsam da tekrar oynasam.
valla hafızamı silseler tekrar oynayacağım 3 oyundan biri cp diğeri rdr2 bir diğeride detroit olurdu.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes Budak
Bir görev var, mr handsın aramasını bekle diye, ne yaparsan yap aramıyor. Uyuyorsun, fast travel vs. oyunu kapat aç falan yapıyorsun anca duzelıyor. Geçen sene de aynısıyla karsılasmıstım. Onun dışında oyunun biryerinde ekran simsiyah oldu. Sadece FPS'yi 70'e kilitlersem düzeliyordu ekran geliyordu. 3-4 saat öyle oynadım sonradan duzeldı. Daha birçok bug var. Geçen yıl oyunu sildiren şey asansöre binemiyor olmamdı. Ana görev için asnasöre binmem lazım ama buton yok. Hiçbir çözümü de yok. Millet mod kurup nocliple asansore bınıyormus. Bununla mı ugrasıcam deıyp sılmıstım.
Valla öyle bir şey yaşasam bende dilerdim heralde , inan 50 saattir oynuyorum 1 tane Buga denk gelmedim , veya baya bir kişinin iyi yorumlarını gördüm oyunu düzeltmişler diye.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,219
İsim
Turuncu Keskin
+150 saatim vardır, ufak tefek buglar harici hikayenin ilerlemesinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Abdullah Aydoğdu
Valla öyle bir şey yaşasam bende dilerdim heralde , inan 50 saattir oynuyorum 1 tane Buga denk gelmedim , veya baya bir kişinin iyi yorumlarını gördüm oyunu düzeltmişler diye.
2.2 updatesiyle tekrardan başladım ve dediğim gibi oyunun 2-3 saatini 70 FPS sabit oynamak zorunda kaldım. Yoksa FPS 70'i geçince oyun simsiyah oluyordu. Bende hala buglar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom