Yardım CyberPunk Yetenek Ağacı

Bence kendin keşfet ama uğraşmak istemiyorum diyorsan oynadığın türe göre Youtube'da videoları bulabilirsin. Hack konusunda geliştirme yaparsan mesela sessizce çoğu yere girebilir, düşmanları öldürebilirsin hack ile.
pistolla cok egleniyordum herkes kafa tek yiyordu hack ise zaten her zaman kullanmiyacaksin gerektiginde ise yariyor cok kasma oyun akiyor zaten.
Nexus mod dan bazı hileler ve grafik ayarları yükle daha zevkli oluyor oyun youtubeda nasılsın yapılacağının Videosu var
ana hikaye çok kısaymış. Panamı da bi türlü atamadık yatağa :D

ana hikaye çok kısaymış. Panamı da bi türlü atamadık yatağa :D
kanka yanlis oynamissin cunku mesela panamla takilsan oyunun sonunu panam ile yapabiliyorsun yan gorevlerle birlikte cok uzuyor oyun. Birde bu oyunun yan gorevleri oyle baska oyunlarda ki gibi dandirik felan da degil.

ben hacker gitmiştim + sniper takılıyodum full millete dalmadan işlerini bitiriyordum

ne yatagından bahsediyorsun. tankın içine atıyoz ya :P
Full suyuna gittik namussuzun. Yine de tankın içinde bir şey olmadı hahahhaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka yanlis oynamissin cunku mesela panamla takilsan oyunun sonunu panam ile yapabiliyorsun yan gorevlerle birlikte cok uzuyor oyun. Birde bu oyunun yan gorevleri oyle baska oyunlarda ki gibi dandirik felan da degil.
Full panamla takıldım. Ayrıca oyun sonu da panamla bitti. Hanakoyla embersta buluşunca oyunun bittiğini bilmiyordum. Yan görevleri de yapıyordum. Sadece delamain araçları ve reginanın sibersaykoları gibi şeyler vardı. Ayrıca dlc falan nasıl alınır mı?

Sen becerememissin usta. Her fırsatta panama iltifat felan ediyordum. Tankın icinde de edince mercimek firin misali 🤣🤣🤣

Full panamla takıldım. Ayrıca oyun sonu da panamla bitti. Hanakoyla embersta buluşunca oyunun bittiğini bilmiyordum. Yan görevleri de yapıyordum. Sadece delamain araçları ve reginanın sibersaykoları gibi şeyler vardı. Ayrıca dlc falan nasıl alınır mı?
DLC de cok iyi kanka onunla da oyunu bitirebiliyorsun , panam da ise yan gorevinde yan gorevi olabiliyor cok uzun zaman oldu oynayali unuttum ama mesala bir yerde motor mu ne almaya gidiyoruz sonra kum firtanasi oluyordu sonrasinda bize silahini verdikten sonra opuyordu felan. Internetden arastir oyle oyna :)_

DLC de cok iyi kanka onunla da oyunu bitirebiliyorsun , panam da ise yan gorevinde yan gorevi olabiliyor cok uzun zaman oldu oynayali unuttum ama mesala bir yerde motor mu ne almaya gidiyoruz sonra kum firtanasi oluyordu sonrasinda bize silahini verdikten sonra opuyordu felan. Internetden arastir oyle oyna :)_
🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

Panamla oluyor sen yapamamışsın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,924
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri