F.A. Idoll
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
Yanlış yere atmışımKonuyla alaka kuramadım?
Sekmeler karıştı galiba.
Yanlış yere atmışımKonuyla alaka kuramadım?
Bende düşünüyorum düşünüyorum ne alak diyorum Bi mesaj almaya çalısıyorum.Yanlış yere atmışım
Sekmeler karıştı galiba.
Biraz fark var gibi ama pek anlayamadım. Videonun kalitesi düşük galiba, 1080P yapsam da pixel pixel görünüyor.senden ricam konuya attığım videoyu izleyip arada fark olup olmadığını varsa az mı çok mu olduğunu söyleyebilrmisin? Sen direk anlarsın zaten.
tamamdır kardeşim sağolasın. Bilgiler için. Anladığım kadarıyla fark olacak. Çünkü bir kaç yerde okudum. RTX pek işe yramıyor diye de tereddütte kaldım o yüzden.Biraz fark var gibi ama pek anlayamadım. Videonun kalitesi düşük galiba, 1080P yapsam da pixel pixel görünüyor.
Benim internet download için 75-80mbps, upload için 5mbps veriyor, paket kaybım da sıfırdı. Dediğim gibi Cyberpunk denemedim ve RTX bilgim yok, kendi denediğim offline oyunalarda memnun kaldım.Knk ben de alacam almasına da online için kullanmam ben. Cyberpunk için alacam ben alırsam. Onda da RTX açma şeyi koymuslar. Acaba çok fark eder mi? Bu arada internet hızın kaçtı?
Teşekkür ederim.Benim internet download için 75-80mbps, upload için 5mbps veriyor, paket kaybım da sıfırdı. Dediğim gibi Cyberpunk denemedim ve RTX bilgim yok, kendi denediğim offline oyunalarda memnun kaldım.
Ne RTX imiş arkadaş. Bende 3070 vardı eskiden ve Cyberpunk'ı bitirdim. RTX on vs off hiç bir fark yoktu sadece FPS imi katlediyordutamamdır kardeşim sağolasın. Bilgiler için. Anladığım kadarıyla fark olacak. Çünkü bir kaç yerde okudum. RTX pek işe yramıyor diye de tereddütte kaldım o yüzden.
Yine ortası olmayan bir konu. Öven çok övüyor. Gömen yerin dibine gömüyor.Ne RTX imiş arkadaş. Bende 3070 vardı eskiden ve Cyberpunk'ı bitirdim. RTX on vs off hiç bir fark yoktu sadece FPS imi katlediyordu
Gerçekten çok iyi teknoloji. Ama ülkemiz de biraz daha gelişmesi şart.Ulan bakır kablo altyapım olmazsa ben de oynardım da sadece konsol ile idare ediyoz napak
Bamboş bir şey bence bu arada kim ne derse desin. O yüzden 3070 satıp 6900 XT aldım zatenYine ortası olmayan bir konu. Öven çok övüyor. Gömen yerin dibine gömüyor.