Yardım CyberPunk77 Epic Games %100 Save Nereden Bulurum?

dlc de dahil herhalde içinde zaten bende dlc de var yeterki bitmiş olsun oyun yeterli gezip dolaşcam bu kadar yani :D silahları denerim falan
Save ocakta başka forumda paylaşılmış dlcyi fulleyip yükleyen olmamış daha ana oyunu fullüyor bu sadece

save var mı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

myersleyim şuan ve jenaratöre akü arıyorum fakat objelerle etkileşime giremiyorum büyüteç işareti var üzerlerinde garip ölüp restliyorum yok düzelmiyor buglu mu oyun ne anlamadım kaldık myersle binada
var

atabilirsen sevinirim :D

Save ocakta başka forumda paylaşılmış dlcyi fulleyip yükleyen olmamış daha ana oyunu fullüyor bu sadece
bir tane buldum ben son görevi yaptırıyor sanırım da uğraşmak istemiyorum onuda yükledim yoksa çok konuşma ve yavaş ilerliyor çıldırıyorum görevler o yüzden hep single player oyunlardan uzak duruyorum

bir tane buldum ben son görevi yaptırıyor sanırım da uğraşmak istemiyorum onuda yükledim yoksa çok konuşma ve yavaş ilerliyor çıldırıyorum görevler o yüzden hep single player oyunlardan uzak duruyorum
Aç bi trainer 10 dkda yaparsın ya :D flingtta var trainer

dlc dahil ama hangi save hangisidir bilmiyorum ona göre :kekw: 85 tane save atmışım peh

wemod yüklü orada zaten her şeyi fulledim ben kendi savem de sadece görevler yapılı değil 0 dan sona :D

dlc dahil ama hangi save hangisidir bilmiyorum ona göre :kekw: 85 tane save atmışım peh
ateşle gelsin hocam ya :D

dlc ne işe yarıyor ben zamanında aldım çok ucuza geliyor ultimate edition diye de bilmiyorum ne işe yaradığını :D

wemod yüklü orada zaten her şeyi fulledim ben kendi savem de sadece görevler yapılı değil 0 dan sona :D

dlc ne işe yarıyor ben zamanında aldım çok ucuza geliyor ultimate edition diye de bilmiyorum ne işe yaradığını :D
Oyunun genişleme paketi daha fazla görev daha fazla içerik sağlıyor fazladan oynanış süresi olarak düşünebilirsin birde görsel iyileştirmeler içeriyordu yanlış bilmiyorsam

Oyunun genişleme paketi daha fazla görev daha fazla içerik sağlıyor fazladan oynanış süresi olarak düşünebilirsin birde görsel iyileştirmeler içeriyordu yanlış bilmiyorsam
single player oyunlar hiç ilgimi çekmiyor fobim var herhalde onlara karşı tek oynamak beni geriyor ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,699
Üyeler
185,787
Son üye
muhammed2131
Geri