ahmetcansglk
80+
Dahası
cipset ekran kartı dışında hangi driverlar gerekli
Güncel olmasa 3600ü takamazdın anakartahayır anakartınkinide kurdum acaba bios mu güncell değil bios güncel olmassa drop yermiyim
Ram kullanımı ne durumdadır ? İşlemci sıcaklığına bakar mısın? Bir de Abak ismi bana bir yerden tanıdık geliyor niyeyse
İşlemcinin sıcaklığı ? 4.2 Ghz de stok soğutucu ile çalışması zor zaten 3600ünram kullanımı 2800 civarında hep
Snapchatte Abak diye biri vardı hatırladım xdram kullanımı 2800 civarında hep
İşlemcinin sıcaklığı ? 4.2 Ghz de stok soğutucu ile çalışması zor zaten 3600ün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Snapchatte Abak diye biri vardı hatırladım xd
4.0 da yüksek stok soğutucu için 3.7-3.8 ile deneme imkanın var mı?bios ayarlarından işlemci frekansını 4000 ghz çektim ama şimdi baktımki ram kullanımım çok düşük
bios ayarlarından işlemci frekansını 4000 ghz çektim ama şimdi baktımki ram kullanımım çok düşük
Bunları denedin mi?Görüntü ayarlarının aşağısındaki ayarların hepsini kapat fps gösterin yanındakileri ve radeon ayarlarından oyun kısmına ve oradan tüm grafikler yazan yerdeki her şeyi kapat kapanmayanları uygulama ayarlarını kullan de ve bir tanesi standart yazacak onu performans yap.
Denetim masasına gir oradan Ses yazan bir kategori var onu seç oradan güç seçenekleri yazan yere gir ve orayı yüksek performans yap.
Windows görüntü ayarlarına gir ve bak bakalım monitör kaç hz'de?
senın pc desorun olmasa bıle fortnıteda herkes drop yıyor oyunun sorunu bu bende oynarken yıyorumfortnitede drop yiyorum neden acaba
4.0 da yüksek stok soğutucu için 3.7-3.8 ile deneme imkanın var mı?
Güzel bir sistem toplayıp 500-600 TL civarında monitör aldıysanız drop yemeniz gayet normal.Ama monitörünüz kaliteli ise temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim sıfırdan.
Dostum dediklerimi yaptın mı?knka benimki stok soğutucu değilki
Cooler Master Hyper H410R RGB 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu(RR-H410-20PC-R1)
bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk 144 hz monitör var
Dostum dediklerimi yaptın mı?
Yardımcı olmaya çalışıyorum...
Dostum dediklerimi yaptın mı?
Yardımcı olmaya çalışıyorum...