Neler Yeni

D.A GT2 Sistem Egzoz Fansızmı Gelicek Kesin .

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
Sistemi dun aldim vg05f olani egzoz fanla gelir diye tahmin ediyorum ama bazıları egzoz fan alıcaksın diyor kasayla uyumlu egzoz fan link versenize ben pek anlamıyorumda

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Konu bile açmaya gerek olmayan bir durum 😅 al bitane tak gitsin veya öndeki fandan bir tane çıkar arkaya tak çözüm çok

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120mm lik herhangi bir fan alabilirsin
Anakartla uyumlu olmasi gerekiyo diyolarda pinlerin hangini aliyim h610 m anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu bile açmaya gerek olmayan bir durum 😅 al bitane tak gitsin veya öndeki fandan bir tane çıkar arkaya tak çözüm çok
Aga cok sacma ya fansiz gelmesi beklesemmi belki fanli gelir almasam olmuyonu ekstra fan 🤔

Git bir PC tamiri yapılan yere rahatlıkla bulursun kral
Beklesemmi belki gelir fanli yada almasak olmuomu ekstra fan

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
Maksimim 40 TL olan bir şey neden almıyorsun anlamadım vallaha.Kasayı götür bilgisayarcıya. Abi buna bir egzoz fanı takar mısın de elinde açılmamış vs bir tane alsın taksın. Dert değil büyütmeyin bu kadar .

PrimsJust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan sağırbaş
Egzoz fanı yok takmicaklar ben iletişime geçtim ya bilgisayar geldiğinde bilgisayarcaya götürüp taktircam yada vento ile iletişime geçip hangisi uyumlu diye öğrenip onu almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maksimim 40 TL olan bir şey neden almıyorsun anlamadım vallaha.Kasayı götür bilgisayarcıya. Abi buna bir egzoz fanı takar mısın de elinde açılmamış vs bir tane alsın taksın. Dert değil büyütmeyin bu kadar .
İnternetten alim guzel bi markanin link atsana

Egzoz fanı yok takmicaklar ben iletişime geçtim ya bilgisayar geldiğinde bilgisayarcaya götürüp taktircam yada vento ile iletişime geçip hangisi uyumlu diye öğrenip onu almak
Aga hangisini alalim link atsana

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Niye bilgisayarcıya gidiyorsunuz eliniz kolunuz yok mu 4 tane vida sıkacaksınız :D Amazondan alın 120MM bi tane fan yarın sabah elinizde zaten. Sistemin gelmesine kaç gün var daha.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
Niye bilgisayarcıya gidiyorsunuz eliniz kolunuz yok mu 4 tane vida sıkacaksınız :D Amazondan alın 120MM bi tane fan yarın sabah elinizde zaten. Sistemin gelmesine kaç gün var daha.
Aga link atsana iyi bi tane anakartla uyu

Top Bottom