D.A SİSTEM 2 KARGO

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,383
Arkadaşlar, biliyorsunuz cuma günü alanların sistemi kargoya verildi. Ben de cumartesi günü saat 18.00 civarında aldım, ancak sizce ne zaman kargoya verilir ?

Arkadaşlar, biliyorsunuz cuma günü alanların sistemi kargoya verildi. Ben de cumartesi günü saat 18.00 civarında aldım, ancak sizce ne zaman kargoya verilir ?
Ben sistem çıktığı an sipariş geçtim. Ama kargoya verilmedi hala. Sipariş tarihi ile alakalı değil sanırım.

Bugün ya da yarın, ekstra aldığınız parçalar muhakkak kargoya verilme sürecine ek süreler ekler o yüzden sabırlı olun.

Ben cuma 19 11 da sipariş ettim bu sabah 9.54 ye kargoya verdiler bişi değiştirmedim

1haftayı geçmez verilmesi.

Heyecanını anlıyorum fakat kimse soruna net bir cevap veremez. Itopyanın belirttiği süreleri göz önüne alabilirsin. Yoğunluğa bağlı olarak maksimum 7 iş günü içerisinde kargoya verilir.

İlk çıktığı gibi almama rağmen hala kargoya verilmedi itopyanın sistemini tebrik ediyorum. Demek ki hak diye bir şey yok onların anlayışında. 1 hafta sonra verirler artık.

cuma günü saatı 24.00da verdim hala kargoya verilmedi :)

İlk çıktığı gibi almama rağmen hala kargoya verilmedi itopyanın sistemini tebrik ediyorum. Demek ki hak diye bir şey yok onların anlayışında. 1 hafta sonra verirler artık.
Almasaydin zorlama aldirdilar bunlari biliyorduk

Heyecanını anlıyorum fakat kimse soruna net bir cevap veremez. Itopyanın belirttiği süreleri göz önüne alabilirsin. Yoğunluğa bağlı olarak maksimum 7 iş günü içerisinde kargoya verilir.
Heyecan yapmıyorum dostum niye heyecan yapayım ilk sistemimi almıyorum, daha önce aldığım sistem 30 günde geldi tereddüt ediyorum ve geldiğinde ana kart bozuk geldi.

vallah pazartesi aldım en geç bana gelecek sanırım. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sistem çıktığı an sipariş geçtim. Ama kargoya verilmedi hala. Sipariş tarihi ile alakalı değil sanırım.
hocam : AOC 24G2U L monitörden memnun musunuz ?

Geri