Ben sistem çıktığı an sipariş geçtim. Ama kargoya verilmedi hala. Sipariş tarihi ile alakalı değil sanırım.Arkadaşlar, biliyorsunuz cuma günü alanların sistemi kargoya verildi. Ben de cumartesi günü saat 18.00 civarında aldım, ancak sizce ne zaman kargoya verilir ?
Ben cuma 19 11 da sipariş ettim bu sabah 9.54 ye kargoya verdiler bişi değiştirmedimArkadaşlar, biliyorsunuz cuma günü alanların sistemi kargoya verildi. Ben de cumartesi günü saat 18.00 civarında aldım, ancak sizce ne zaman kargoya verilir ?
Hocam özelleşt.rme yaptıysanız normalİlk çıktığı gibi almama rağmen hala kargoya verilmedi itopyanın sistemini tebrik ediyorum. Demek ki hak diye bir şey yok onların anlayışında. 1 hafta sonra verirler artık.
hiçbir özelleştirme yapmadım. çıktığı gibi aldım.Hocam özelleşt.rme yaptıysanız normal
Almasaydin zorlama aldirdilar bunlari biliyordukİlk çıktığı gibi almama rağmen hala kargoya verilmedi itopyanın sistemini tebrik ediyorum. Demek ki hak diye bir şey yok onların anlayışında. 1 hafta sonra verirler artık.
Heyecan yapmıyorum dostum niye heyecan yapayım ilk sistemimi almıyorum, daha önce aldığım sistem 30 günde geldi tereddüt ediyorum ve geldiğinde ana kart bozuk geldi.Heyecanını anlıyorum fakat kimse soruna net bir cevap veremez. Itopyanın belirttiği süreleri göz önüne alabilirsin. Yoğunluğa bağlı olarak maksimum 7 iş günü içerisinde kargoya verilir.
hocam : AOC 24G2U L monitörden memnun musunuz ?Ben sistem çıktığı an sipariş geçtim. Ama kargoya verilmedi hala. Sipariş tarihi ile alakalı değil sanırım.