Ne kadar olur sizce keşke en kötü 5 5.k olsa keşkeArkadaşlar Abdullah abi söylediğim mesaja reaksiyon verdi büyük ihtimalle dediğim gibi sistem 4-5k arası olacak düşük bütçe için bekleyen arkadaşlar malesef Alıntıyı görüntüle
Ben 4500 TL bekliyorumNe kadar olur sizce keşke en kötü 5 5.k olsa keşke
İnş dedigin gibi olur İade.filan olmuyormu 2hafta içindeBen 4500 TL bekliyorum
Ryzen 5 1600af
1660S
16gb RAM
B450 anakart yanında sınırlı sayıda hediye de olabilir yani ben aldıktan 1 hafta sonra çıkacak olması beni üzdü açıkçası ama olsun hayırlısı diyelim
Onla bı 2060 veya 5600xt giderse keşke bi sistemden kesit.bisi gösterse5000 - 5500 arası bekliyorum.
3300x İşlemci olabilir.
e bu sistemin aynısı gamegarajda var zatenBen 4500 TL bekliyorum
Ryzen 5 1600af
1660S
16gb RAM
B450 anakart yanında sınırlı sayıda hediye de olabilir yani ben aldıktan 1 hafta sonra çıkacak olması beni üzdü açıkçası ama olsun hayırlısı diyelim
5 k ya çok zor 2060 li sistem bile anca 5500 6000 pazarlıkla yapılabilire bu sistemin aynısı gamegarajda var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence rtx yada rx 5700 lü bir şey olabilir
5k kesin dememiş ki .Umarım 5 6 arası olur5 k ya çok zor 2060 li sistem bile anca 5500 6000 pazarlıkla yapılabilir
Ben böyle hayırlısı diyen insanları çok seviyorum. Aga bazıları çeşke almasaydım falan diyor. Demek ki hayırlısı buymuş demek lazım hayatta. Güle güle kullan kardeşimBen 4500 TL bekliyorum
Ryzen 5 1600af
1660S
16gb RAM
tabii ki öyle olması lazım zaten, demekki kısmet buymuş allah bize bunu uygun görmüş eğer ben bunu iade edip o sistemi alırsam kim bilebilir başına tez zamanda bir şey gelmeyeceğini sistemimden memnunum çok şükür hayırlısı buymuş bana göre ben hep böyle düşünürüm teşekkür ederimBen böyle hayırlısı diyen insanları çok seviyorum. Aga bazıları çeşke almasaydım falan diyor. Demek ki hayırlısı buymuş demek lazım hayatta. Güle güle kullan kardeşim
Helal olsun kardeşim. Sükunetinden dolayı tebrik ediyorum. Aldıktan sonra hayırlısı olsun deyip geçmek en doğrusu. Sürekli karda mıyım zarar da mıyım ? Diye bakmak psikolojisini bozuyor insanın bir süre sonra.Ben 4500 TL bekliyorum
Ryzen 5 1600af
1660S
16gb RAM