D.A SİSTEM GTA 5 FPS NASIL ?

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,383
Arkadaşlar d.a sistem 2 hakkında çok konu açtım kusura bakmayın ama insan endişeleniyor ve hemen mudahale etmek istiyor. gta 5 de her şeyi en yükseğe aldım msaa vs dahil hepsi en yüksekte ve benchmark testine girdim ve ortalama 80-100 arasında sonuç verdi sizce bu değerler nasıl normal mi ? sıcaklık değerleri de ekran kartı 52 derece işlemci 64 derece

Arkadaşlar d.a sistem 2 hakkında çok konu açtım kusura bakmayın ama insan endişeleniyor ve hemen mudahale etmek istiyor. gta 5 de her şeyi en yükseğe aldım msaa vs dahil hepsi en yüksekte ve benchmark testine girdim ve ortalama 80-100 arasında sonuç verdi sizce bu değerler nasıl normal mi ? sıcaklık değerleri de ekran kartı 52 derece işlemci 64 derece
Isı değerleri gayet iyi sıkıntı yok bide sana zahmet Gta 5 online girebilir misin ?

fps değerleri nasıl ?
FPS değerleri de iyi. BIOS güncellemesi yapmadıysan yapabilirsin. %10'luk bir performans farkı yaşanır.
BIOS güncellemesi rehberi;

Ben imzadakiyle 70 alıyorum en az. Tabi msaa 4x kullanıyorum.

Online degerleri mi bunlar ?

değerler gayet normal msaa yı kapatırsan 110 un altına düşmez büyük ihtimalle
ısı değerleri mükemmel

değerler gayet normal msaa yı kapatırsan 110 un altına düşmez büyük ihtimalle
ısı değerleri mükemmel
msaa kapatınca oyun pixel pixel oluyor hoşlanmıyorum zaten vsync açıp oynadığımdan grafik güzel dursun yeter 60 fps ve grafik güzel duruyorsa benim için sıkıntı yoktur çünkü monitör 60hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden ogrendiginizi sorabilir miyim cunku ben oyle bir sey gormedim ne kendimde ne de youtubede
dostum sen kaç fps alıyorsun

Geri