Neler Yeni

D.a yeni sistem çıkardığında piyasada ne gibi değişimler olur ?.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
eth deki bütün adamlar rvn'e gitse ne olur sence? günde 5 kuruş kazanmak için gpu çalıştırır mı insanlar_?

çok etkileyecek. eth en büyük maden, o kapandığında rvn madeni falan isteği karşılayamaz. eth de binlerce gpu var. rvn o kadar gpu ya ihtiyacı yok.

diğer coinler bugün bile miningde para kazandırmıyor.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE? Bu çok basic bir bilgi. Hangi coini kazarsan kaz, aynı geliri elde edersin. Örneğin, 2070s ile eth kazıyorsun günde max 3.3-3.5 dolar kazabilirsin. RVN de kazdığında başka bişey de kazdığında aynı MH değerlerinde aynısını kazacaksın. Sadece ETH kazmanın + yanı çok fazla değerlenmesi ve geleceği olmasıydı. Böyle bir coin bulunca ETH yerine geçecek yeni bir coin olacak.

Smtakm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Samet

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Kubilay Aktemur
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE? Bu çok basic bir bilgi. Hangi coini kazarsan kaz, aynı geliri elde edersin. Örneğin, 2070s ile eth kazıyorsun günde max 3.3-3.5 dolar kazabilirsin. RVN de kazdığında başka bişey de kazdığında aynı MH değerlerinde aynısını kazacaksın. Sadece ETH kazmanın + yanı çok fazla değerlenmesi ve geleceği olmasıydı. Böyle bir coin bulunca ETH yerine geçecek yeni bir coin olacak.
ah hocam keşke o kadar basit olsa.
deidklerin tamamen yanlış.
sana kolay gelsin.
rvn ile 50 mh kaz istersen, kazandığın para elektrik harcamasından düşük olacak.
basic bilgi :D o.O2

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
eth gpu ile mining bitecek yani EN BÜYÜK MADEN bitecek.

rvn doge ada etc ile bi eth mining'i bir karşılaştır bak bakalım ne görüyorsun.
eth deki bütün adamlar rvn'e gitse ne olur sence? günde 5 kuruş kazanmak için gpu çalıştırır mı insanlar_?

eth gpu ile mining bitecek yani EN BÜYÜK MADEN bitecek.

çok etkileyecek. eth en büyük maden, o kapandığında rvn madeni falan isteği karşılayamaz. eth de binlerce gpu var. rvn o kadar gpu ya ihtiyacı yok. bu arada rvn artar mı bilmem ama eth artacak çünkü en az 32 coin'i olanlar kazabilecek sadece.

ah seni cahil kardeşim benim.
eth 2.0 ne biliyor musun cahilim benim.?
diğer coinler bugün bile miningde para kazandırmıyor.
eth den bütün adamlar diğer coinlere geçtiğinde ne olacak biliyor musun ah cahilim benim?
büyük radikal değişim işte eth 2.0 cahilim benim?
@Etheryum doğru mu bu?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Dolar bazında aynı olacak. RVN'nin %10 artmasıyla senin kazdığın zaman ETH %10 artması anlık olarak aynı şey. Çünkü ikisi de yüzde bazında aynı artmış olacak. Gel gelelim geleceğine bundan 1 ay önce RVN 1.5TL iken şuan 0.8 TL. Eth 1 ay önce 15.5-16-17k iken düşmeden önce 32k TL lere çıktı şuan 22k TL. Farkı burda. Yoksa günlük olarak kazacağın dolar bazında para aynı.

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Kubilay Aktemur
Dolar bazında aynı olacak. RVN'nin %10 artmasıyla senin kazdığın zaman ETH %10 artması anlık olarak aynı şey. Çünkü ikisi de yüzde bazında aynı artmış olacak. Gel gelelim geleceğine bundan 1 ay önce RVN 1.5TL iken şuan 0.8 TL. Eth 1 ay önce 15.5-16-17k iken düşmeden önce 32k TL lere çıktı şuan 22k TL. Farkı burda. Yoksa günlük olarak kazacağın dolar bazında para aynı.
mining den bahsediyoruz mining kazancından bahsediyoruz.
yatırımdan değil.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
ah hocam keşke o kadar basit olsa.
deidklerin tamamen yanlış.
sana kolay gelsin.
rvn ile 50 mh kaz istersen, kazandığın para elektrik harcamasından düşük olacak.
basic bilgi :D o.O2

Dediklerim tamamen yanlış mı? Abiiiiiiii gel bakalım.

123.png

Daha fazla konuşmaya ihtiyaç duymuyorum.

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Kubilay Aktemur
Dediklerim tamamen yanlış mı? Abiiiiiiii gel bakalım.

Daha fazla konuşmaya ihtiyaç duymuyorum.
malesef dediklerimden bir satır bile anlamamışsın kolay gele.
eth 2.0 geldiğinde kazançlar dibe vuracak diyorum sen bana bugünün kazancını atıyorsun...
bugün fiyatlar yüksek çünkü eth gibi devasa bir maden var.
eth madeni kapanınca ne olacak sence? herkes rvn kazmaya çalışsa ne olur?
o kazanç neye göre hesaplanıyor hep aynı mı zannediyorsun yoksa?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Kazacağın coin'in piyasası ETH'a göre belirlenmiyor. O anki blockchain e göre belirleniyor. Aynı zamanda pool da önemli. Kar'ın ETH'a göre mi belirlendiği ile alakalı makale atarsan ingilizce türkçe okuyabilirim. O kazanç hep aynı olmuyor tabii ki bu ETH'a göre değil blockchain e göre değişiyor. ETH değişimine göre değiştiğini düşünürsek, ETH'daki günlük kazanç değişimini neye bağlıyorsun?

Top Bottom