vxeco 80+ Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim wharsa 20 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 dreamuiz yazmış: Disk 0 sizin D diskiniz mi hocam anlayamadım alttaki yazınızı sonradan gördüm Devamı için tıklayın... evet
dreamuiz yazmış: Disk 0 sizin D diskiniz mi hocam anlayamadım alttaki yazınızı sonradan gördüm Devamı için tıklayın... evet
dreamuiz 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 946 Dahası Reaksiyon skoru 397 İsim Anıl Aykın 20 Aralık 2023 #15 vxeco yazmış: evet Devamı için tıklayın... Disk yönetiminde muhtemelen karşısında ki kutucuğun üstü siyah (ayrılmamış) ona sağ tıklayın ve yeni birim oluşturun.
vxeco yazmış: evet Devamı için tıklayın... Disk yönetiminde muhtemelen karşısında ki kutucuğun üstü siyah (ayrılmamış) ona sağ tıklayın ve yeni birim oluşturun.
vxeco 80+ Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim wharsa 20 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 dreamuiz yazmış: Disk yönetiminde muhtemelen karşısında ki kutucuğun üstü siyah (ayrılmamış) ona sağ tıklayın ve yeni birim oluşturun. Devamı için tıklayın... tessekur edıyorum hocam oldu
dreamuiz yazmış: Disk yönetiminde muhtemelen karşısında ki kutucuğun üstü siyah (ayrılmamış) ona sağ tıklayın ve yeni birim oluşturun. Devamı için tıklayın... tessekur edıyorum hocam oldu
dreamuiz 80+ Bronze Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 946 Dahası Reaksiyon skoru 397 İsim Anıl Aykın 20 Aralık 2023 #17 vxeco yazmış: tessekur edıyorum hocam oldu Devamı için tıklayın... Rica ederim. İyi günler...