D&R Kulaklık Alışverişi

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,074
Merhabalar,
Yakın zamanda alacağım PC için -ki inşallah alabilirim :) - aklımda olan birkaç ekipmanın hangi sitede daha ucuz olduğuna bakayım dedim.
HyperX Cloud 2 kulaklığının en ucuz D&R sitesinde buldum.
Genelde kitap vb ürünleri satan bir mağaza olarak bilirdim ama bazi elektronik malzemelerde sattığını öğrendim.
Sizce D&R dan almalı mıyım ve ne kadar güvenlidir (ve garanti konusunda)
(Bu arada diğer sitelerde bulduğum fiyatlar 690₺ , D&R sitesinde 660₺)

Güvenemediysen 30 ₺ için stres etmene değmez. Bildiğin güvendiğin yerden al kafan rahat olsun. ?

Merhabalar,
Yakın zamanda alacağım PC için -ki inşallah alabilirim :) - aklımda olan birkaç ekipmanın hangi sitede daha ucuz olduğuna bakayım dedim.
HyperX Cloud 2 kulaklığının en ucuz D&R sitesinde buldum.
Genelde kitap vb ürünleri satan bir mağaza olarak bilirdim ama bazi elektronik malzemelerde sattığını öğrendim.
Sizce D&R dan almalı mıyım ve ne kadar güvenlidir (ve garanti konusunda)
(Bu arada diğer sitelerde bulduğum fiyatlar 690₺ , D&R sitesinde 660₺)
ben genelikle incehesap.com dan yapıyorum alışverişleri ucuz ve güvenilir ;)

Güvenemediysen 30 ₺ için stres etmene değmez. Bildiğin güvendiğin yerden al kafan rahat olsun. ?
Haklısın reis ama amacım peşin olarak değil de taksitli olarak almak. Axess kartım var ve diger sitelerde faiz biniyor 3 taksir yapınca ama D&R da 3 taksitte peşin fiyatina aliyorsun

Haklısın reis ama amacım peşin olarak değil de taksitli olarak almak. Axess kartım var ve diger sitelerde faiz biniyor 3 taksir yapınca ama D&R da 3 taksitte peşin fiyatina aliyorsun
O zaman durum başka. D&R kullanan, alışveriş yapan birisi daha iyi yardımcı olacaktır.

Geri