Neler Yeni

D Vitaminim Aşırı Düşük Nasıl Yükseltebilirim

Lowe

80+ Bronze
Üstteki demir eksikliği. Genel olarak C vitamini ve kırmızı et tüketmeye çalış.
Albümin eksikliği ise Ödem oluşumuna sebep oluyor genel olarak. tabi birçok problemi var. Süt ve süt ürünleri ve yine Kırmızı et tüketmeye çalış.
her gün bol bol süt ürünü tüketmeye çalışıyorum. Kırmızı et çok nadir yiyordum onu da tüketmeye çalışırım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,423
İsim
Bilal Tepe
hiç güneşe çıkmayan ben bu konuyu beğenmedi :(
D vitamini iğnesi veya kapsül verir damla verirse kapsül istiyorum de kapsül daha iyi eğer iğneden korkmuyosan iğne de istiyebilirsin en etkilisi iğne sonra kapsül en son damla
Mesaj otomatik birleştirildi:

her gün bol bol süt ürünü tüketmeye çalışıyorum. Kırmızı et çok nadir yiyordum onu da tüketmeye çalışırım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
D vitamini yiyeceklerle alamazsın akşamda arttirmaz knk

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Farkettim çünkü Albüminin fazla çıkmış eksik değilmiş XD. Onu çok takmana gerek yok. 49 bile değil çünkü. Teste gitmeden önce Süt ürünleri tükettiysen ondan fazla çıkmıştır.
Hazır yazda geldi, Domates tüketmeye çalış.
Kırmızı ve Yeşil biber tüketebilirsin.
Çilekte tüketebilirsin.

• Beğen

Lowe

80+ Bronze
Farkettim çünkü Albüminin fazla çıkmış eksik değilmiş XD. Onu çok takmana gerek yok. 49 bile değil çünkü. Teste gitmeden önce Süt ürünleri tükettiysen ondan fazla çıkmıştır.
Hazır yazda geldi, Domates tüketmeye çalış.
Kırmızı ve Yeşil biber tüketebilirsin.
Çilekte tüketebilirsin.
onları da bol bol tüketiyorum. sadece ilk yazdığın ıspanak kayısı fındık ve oradaki yazdığın çoğu ürünü tüketmiyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
onları da bol bol tüketiyorum. sadece ilk yazdığın ıspanak kayısı fındık ve oradaki yazdığın çoğu ürünü tüketmiyorum.
Demir takviyesi almayı düşünebilirsin o zaman. Ferritin vücutta demir depolanmasını sağlıyor kabataslak olarak. Ferritin az olursa, yediğin demir vücudunda kalmaz.

• Beğen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aynı sorun bende de var multivitamin alıyorum phramaton tabi Güneş en önemli kaynağı

Mert gül

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Mert gül
D vitamini gereksinmesini karşılamak için en iyi kaynak güneş ışınlarıdır.
D vitaminin diyetle alımı ise sınırlıdır. Diyette D vitamini en fazla somon, uskumru, sardalya gibi yağlı balıklar ve yumurta sarısında bulunmaktadır.

• Beğen

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
kanka bak dvit ampulleri var. yemek yerken(tercihen yağlı bir yemek) azıcık ekmeğe onu döküp yiyebilirsin. ama 1 adet yap bunu d vit toksikasyonu yaşama sonra.
ya da hap kullanmak istersen piyasada d-colefor var. haftada 2 gün, günde adet(yani haftada toplam 2 hap) olacak şekilde alabilirsin.
bu arada güneş falan olaylarını geçiniz arkadaşlar. d vit güneşle alınmıyor, güneşle aktif hale geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
magnezyum eksikliğim yokmuş diğer iki eksikliğim daha var bunlar da önemli bişey mi :D
senin demir de bozuk. doktora git. cinsiyetini ve yaşını bilmiyorum ancak demir daha ciddi olabilir.

• Beğen

Lowe

80+ Bronze
Hacım hiç mi dışarı çıkmıyosun dışarı çık biraz ye, iç, yiyiş hayatını yaşa 4 duvar arasında hayatını boşa harcama bugünleri ileride arayacaksın.
dikkate alacağım dediklerini teşekkür ederim o.O2

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
Takviye olarak alabilirsin

Top Bottom