Neler Yeni

DA 2 BİOS NASIL GÜNCELLERİM?

burakylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak
Arkasaşlar selam da 2 sistemim geldi fakat hiç bilmiyorum nasıl kurulur vs Abdullah abinin videosunu izledim fakat biosu nasıl güncelleyeceğimi anlayamadım. Sanırım biosun güncel sürümünü indirip flash bellekten pcye takıp kuracağım fakat güncel sürüm nerede bulamadım. Link atarsanız sevinirim teşekkürler

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Arkasaşlar selam da 2 sistemim geldi fakat hiç bilmiyorum nasıl kurulur vs Abdullah abinin videosunu izledim fakat biosu nasıl güncelleyeceğimi anlayamadım. Sanırım biosun güncel sürümünü indirip flash bellekten pcye takıp kuracağım fakat güncel sürüm nerede bulamadım. Link atarsanız sevinirim teşekkürler
https://www.asus.com/tr/Motherboards/PRIME-B450M-K/HelpDesk_Download/ anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.asus.com/Graphics-Cards/TUF-3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING/HelpDesk_Download/ ekran kartı

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Anakart bios güncel geliyor ekran kartı için ise önce adrenalin yükle sonra bios yükle sonra format at tekrar Windows kur.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Tabi ilk önce Windows kuruo sonra ekran kartı bios et tüm işlem bitince bios işlemi yani tekrar Windows kurman yani format atman lazım.

AMD sürücüsü.

Hocam siz ne gün sipariş verdiniz ve kargo ne aşamada biliyor musunuz?
Cumartesi sabah 10 civarı sipariş ettim baya özelleştirme yapıp siparişiniz hazırlanıyorda haftaya kargoya verilir.

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Bende pazartesj verdim. Cumartesi pazar saymiyorum Çarşamba günü kargoya verilmesi gerekiyor. Yasalarına göre eğer vermezseler arayacağım

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Bende pazartesj verdim. Cumartesi pazar saymiyorum Çarşamba günü kargoya verilmesi gerekiyor. Yasalarına göre eğer vermezseler arayacağım
Vermeyebilirler yoğunluk var ama siz yinede arayın sabırlı olmak lazım böyle şeylerde önemli olan sağlam olması hayırlı olsun.

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Vermeyebilirler yoğunluk var ama siz yinede arayın sabırlı olmak lazım böyle şeylerde önemli olan sağlam olması hayırlı olsun.
hocam öyle ama tekrar satışa açıldı sistem. Yetiştirmeleri gerekiyor. Tam 7 gün yazılmış. Ben 8 gün bekliyorum. 8 günde kargoya verilmesi gerekiyor. zaten kendileride belirtmiş. 7 iş günü içinde teslim edilecek diye. Cumartesi pazar ı saymıyorum birde

oyununda bitmesine 10 gün kaldı. Vallah oyun yalan olacak gibi hayırlısı..

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
hocam öyle ama tekrar satışa açıldı sistem. Yetiştirmeleri gerekiyor. Tam 7 gün yazılmış. Ben 8 gün bekliyorum. 8 günde kargoya verilmesi gerekiyor. zaten kendileride belirtmiş. 7 iş günü içinde teslim edilecek diye. Cumartesi pazar ı saymıyorum birde

oyununda bitmesine 10 gün kaldı. Vallah oyun yalan olacak gibi hayırlısı..
Kargoya verildi haberi geldi :)

Sizinkini de yakında verirler

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR