Neler Yeni

Da-2 Sistem Bugün Gelicek

İrfan35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
irfan
Arkadaşlar başlıkda da yazdığım gibi bugün kargom geliyor ups 09:00-18:00 arası teslimat söylüyor. İnşallah sağlam gelmiştir diye ümit ediyorum. Kargosu eline ulaşanlar var mı kargolamada sıkıntı yaşamadan yada sıkıntı yaşayanlar yazarsa çok sevinirim iyi günler

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Yavaş
Bende dün aldım bende no signal sorunu var reset atınca ekran gelior arada gidior no signal yazıor pc kapanıyor anlamadım

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Hayırlı olsun Abdullah abi'nin dediği ekran kartı bios güncellemesini yapma onun dışında benim kargom da hiçbir sıkıntı çıkmadı

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Yavaş
Bilemiyorum ama bios güncellemesi den sonra format attın mı atmadıysan bi at
Attım herşeyi sırasıyla yaptım masaüstünde gezerken bi anda ekran gidior no signal yazıor dp kabloyu çıkartıp takıorum görüntü yok reset atınca görüntü geliyor

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Attım herşeyi sırasıyla yaptım masaüstünde gezerken bi anda ekran gidior no signal yazıor dp kabloyu çıkartıp takıorum görüntü yok reset atınca görüntü geliyor
Vallahi bilmiyorum ama sistemi gelecek olan arkadaşlar kesinlikle ekran kartı bios güncellemesini yapmasın

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Yavaş
Vallahi bilmiyorum ama sistemi gelecek olan arkadaşlar kesinlikle ekran kartı bios güncellemesini yapmasın
Belkide ondan bilmiyorum daha oyun yüklemedim oyunda bakıcam nasıl performans vericek ram testi yapıyorum şuanda bakalım hata çıkıcakmı

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Belkide ondan bilmiyorum daha oyun yüklemedim oyunda bakıcam nasıl performans vericek RAM testi yapıyorum şuanda bakalım hata çıkıcakmı
En azından bilgisayarı açabiliyorsun benim ekran kartı şuan İstanbul'da inşallah teknik servisten hızlı gelir

splashin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arda
neden yapmayalım bir sorun mu oluyor bios güncellemesi yapınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir bilgim yok en son abdullah abinin rehberini gördüm o yüzden soruyorum

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
neden yapmayalım bir sorun mu oluyor bios güncellemesi yapınca
Ben indirdim en son bittiğinde reset atıldı ve tekrar görüntü alamadım 1001 tane şey denedim son çare İstanbul'a gönderdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartına ne oldu ?
Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum fanlar dönüyor ekran kartı çalışıyor ama görüntü yok

Top Bottom