Geçmiş olsun valla bu elektronik şans işiBen indirdim en son bittiğinde reset atıldı ve tekrar görüntü alamadım 1001 tane şey denedim son çare İstanbul'a gönderdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum fanlar dönüyor ekran kartı çalışıyor ama görüntü yok
neden ki aga ömrünü mü azaltıyorHayırlı olsun Abdullah abi'nin dediği ekran kartı bios güncellemesini yapma onun dışında benim kargom da hiçbir sıkıntı çıkmadı
Yaptıktan sonra bidaha ekran gelmeme şansı var ben dahil yaklaşık 5 arkadaşta rastladımneden ki aga ömrünü mü azaltıyor
Benmde 2 sefer fln görüntü gitti reset atınca düzelior pc daha toplasam 5 saat çalıştıneden ki aga ömrünü mü azaltıyor
eyvallah yapmayı düşünüyodum gelince sen deyince vaz geçtim geçen hafta çarşamba sipariş verdim tık yok daha ne zaman kargoya verirler sence yaylaya gidicem deYaptıktan sonra bidaha ekran gelmeme şansı var ben dahil yaklaşık 5 arkadaşta rastladım
Pazartesi kargoya verilir büyük ihtimal cumaya elinde olur en geç diye düşünüyorumeyvallah yapmayı düşünüyodum gelince sen deyince vaz geçtim geçen hafta çarşamba sipariş verdim tık yok daha ne zaman kargoya verirler sence yaylaya gidicem de
Bios güncellemesi neden yapmamalıyız ?Vallahi bilmiyorum ama sistemi gelecek olan arkadaşlar kesinlikle ekran kartı bios güncellemesini yapmasın
Abdullah abinin pc aldıktan sonra yapılması gerekenler rehber videodakileri sırasıyla yapmayı düşünüyordum yapmamalımıyım o zamanBios güncellemesi neden yapmamalıyız ?
birde ekran kartı driverlarınıda mı yüklemeyelim
Birde son bir sorum olucak windows kurulu geliyor mu deneme sürümü yoksa onu biz mi halledicezBios güncellemesi neden yapmamalıyız ?
Abdullah abinin PC aldıktan sonra yapılması gerekenler rehber videodakileri sırasıyla yapmayı düşünüyordum yapmamalımıyım o zaman
Windowsu kendin kuracaksın ve Abdullah abinin videodakileri yap ama ekran kartı bios güncellemesini yapmaBios güncellemesi neden yapmamalıyız ?
Abdullah abinin PC aldıktan sonra yapılması gerekenler rehber videodakileri sırasıyla yapmayı düşünüyordum yapmamalımıyım o zaman
Birde son bir sorum olucak windows kurulu geliyor mu deneme sürümü yoksa onu biz mi halledicez
Kablodan da olabilirAttım herşeyi sırasıyla yaptım masaüstünde gezerken bi anda ekran gidior no signal yazıor dp kabloyu çıkartıp takıorum görüntü yok reset atınca görüntü geliyor
Hayırlı olsunArkadaşlar sistem geldi testleri yapıyorum bir sıkıntı yok gibi her şey mükemmel ilerliyo @Abdullah Hacıgül abi böyle bir fırsar için teşekürler
Teşekürler dostum daha iyisi senin olsun inşallahHayırlı olsun