Neler Yeni

Da-2 Sistem Bugün Gelicek

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Yavaş
Ben indirdim en son bittiğinde reset atıldı ve tekrar görüntü alamadım 1001 tane şey denedim son çare İstanbul'a gönderdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum fanlar dönüyor ekran kartı çalışıyor ama görüntü yok
Geçmiş olsun valla bu elektronik şans işi

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Yaptıktan sonra bidaha ekran gelmeme şansı var ben dahil yaklaşık 5 arkadaşta rastladım 😀
eyvallah yapmayı düşünüyodum gelince sen deyince vaz geçtim :D geçen hafta çarşamba sipariş verdim tık yok daha ne zaman kargoya verirler sence yaylaya gidicem de

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
eyvallah yapmayı düşünüyodum gelince sen deyince vaz geçtim :D geçen hafta çarşamba sipariş verdim tık yok daha ne zaman kargoya verirler sence yaylaya gidicem de
Pazartesi kargoya verilir büyük ihtimal cumaya elinde olur en geç diye düşünüyorum

İrfan35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
irfan
Vallahi bilmiyorum ama sistemi gelecek olan arkadaşlar kesinlikle ekran kartı bios güncellemesini yapmasın
Bios güncellemesi neden yapmamalıyız ?
birde ekran kartı driverlarınıda mı yüklemeyelim

Abdullah abinin pc aldıktan sonra yapılması gerekenler rehber videodakileri sırasıyla yapmayı düşünüyordum yapmamalımıyım o zaman

Abdullah abinin PC aldıktan sonra yapılması gerekenler rehber videodakileri sırasıyla yapmayı düşünüyordum yapmamalımıyım o zaman
Birde son bir sorum olucak windows kurulu geliyor mu deneme sürümü yoksa onu biz mi halledicez

Son düzenleme:

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros

Abdullah abinin PC aldıktan sonra yapılması gerekenler rehber videodakileri sırasıyla yapmayı düşünüyordum yapmamalımıyım o zaman

Birde son bir sorum olucak windows kurulu geliyor mu deneme sürümü yoksa onu biz mi halledicez
Windowsu kendin kuracaksın ve Abdullah abinin videodakileri yap ama ekran kartı bios güncellemesini yapma

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Attım herşeyi sırasıyla yaptım masaüstünde gezerken bi anda ekran gidior no signal yazıor dp kabloyu çıkartıp takıorum görüntü yok reset atınca görüntü geliyor
Kablodan da olabilir

İrfan35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
irfan
Arkadaşlar sistem geldi testleri yapıyorum bir sıkıntı yok gibi her şey mükemmel ilerliyo @Abdullah Hacıgül abi böyle bir fırsar için teşekürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,479
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B