Saolun hocam. Peki bu mu itopyadaki va panel olan mi? Birde burası güvenilir mi?Bu monitör VA panel. Ayrı olarak IPS panel alabilirsiniz. Daha iyi olur fiyat farkına değer;
Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) Fiyatı
Benim attığım IPS panel çok daha iyi. Evet güvenilir.Saolun hocam. Peki bu mu itopyadaki va panel olan mi? Birde burası güvenilir mi?
Monitöre 2000 tl.butcem var hocam önerileriniz neler. İnternetten monitor almaktan korkuyorum isikt sızması ölü piksel çıkar diye.Çokta üzülmeni gerektirecek kadar bi indirim yok, ben aldım sistem yanında o monitorü. ama ooo iyi kaptım ha vs. olmadı normal yani fiyatı, çok az para ekleyerek daha iyi monitor bile bulabilirsin
Monitorler hakkında çok bilgim yok genellikle 240hz'lik olanları takip ediyordum onlarında fiyatı 4k'ya kadar çıktı 2 ay önce acer 240hz monitor fiyatı 2k'ydı hep onu almayı düşünüyordum da alamadım. İncehesap gaming gecesi monitorleri takip edebilirsinMonitöre 2000 TL.butcem var hocam önerileriniz neler. İnternetten monitor almaktan korkuyorum isikt sızması ölü piksel çıkar diye.