Da-3 geldi bende Windows kurulu geldi herkeste öylemi bilmiyorum hiçbir parçada sorun yaşamadım sorunuz barsa sorun cevaplarım kasada Bluetooth USB cihazı takılıydı unutmuşmular herkeste öylemi bilmiyorum
ne zaman sipariş vermiştinDa-3 geldi bende Windows kurulu geldi herkeste öylemi bilmiyorum hiçbir parçada sorun yaşamadım sorunuz barsa sorun cevaplarım kasada Bluetooth USB cihazı takılıydı unutmuşmular herkeste öylemi bilmiyorum
Da-3 geldi bende Windows kurulu geldi herkeste öylemi bilmiyorum hiçbir parçada sorun yaşamadım sorunuz barsa sorun cevaplarım kasada Bluetooth USB cihazı takılıydı unutmuşmular herkeste öylemi bilmiyorum
İlk çıktığı gün sipariş verdim pazartesi Akçam kargoya verildi çarşamba sabah elimdeydine zaman sipariş verdin kaç günde geldi ?
İlk çıktığı günne zaman sipariş vermiştin
benimki daha kargoya verilmedi yaİlk çıktığı gün sipariş verdim pazartesi Akçam kargoya verildi çarşamba sabah elimdeydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk çıktığı gün
Mağazadan alanlara windows yüklemiyolarDa-3 geldi bende Windows kurulu geldi herkeste öylemi bilmiyorum hiçbir parçada sorun yaşamadım sorunuz barsa sorun cevaplarım kasada Bluetooth USB cihazı takılıydı unutmuşmular herkeste öylemi bilmiyorum
Keşke bende de unutsalardıBluetooth USB
FPS değerlerin nedir? denedin mi?Da-3 geldi bende Windows kurulu geldi herkeste öylemi bilmiyorum hiçbir parçada sorun yaşamadım sorunuz barsa sorun cevaplarım kasada Bluetooth USB cihazı takılıydı unutmuşmular herkeste öylemi bilmiyorum
Knk daha oyunları indiremedim bannerlord iniyor şimdi oyunlar inince fps ve sıcaklık değerlerini atarımFPS değerlerin nedir? denedin mi?
Naptın kanka?Knk daha oyunları indiremedim bannerlord iniyor şimdi oyunlar inince fps ve sıcaklık değerlerini atarım
Kanka sistem aşırı iyi gerçekteyse memnunum Bannerlorda fos değerlerini sabah yazacak daha inmedi ramlere oc yapmayı deneyecem da 3600 MHz yapabilirsiniz demişti galiba ekran kartının fan hızını arttırıp biraz öç yapacam tüm değerleri paylaşacam yarınNaptın kanka?
Tamamdır kanka beklemedeyimKanka sistem aşırı iyi gerçekteyse memnunum Bannerlorda fos değerlerini sabah yazacak daha inmedi ramlere oc yapmayı deneyecem da 3600 MHz yapabilirsiniz demişti galiba ekran kartının fan hızını arttırıp biraz öç yapacam tüm değerleri paylaşacam yarın