ramazancolak
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar da-3 sistem aldım.Aldığım günden itibaren bilgisayar açıldıktan 20 dakika sonra ekranım 2 saniye kararıp kendine geliyor.Bu olay rutin her gün var.Ne yapabilirim?
Bendede olmuştu sonra monitörün fişini tam oturmadığımi gördüm çok düşük olasılık ama önce kabloları kontrol et sonra da driver meselesi olabilir whql driver kurArkadaşlar da-3 sistem aldım.Aldığım günden itibaren bilgisayar açıldıktan 20 dakika sonra ekranım 2 saniye kararıp kendine geliyor.Bu olay rutin her gün var.Ne yapabilirim?
Driver kontrol et whql lı driver yükleArkadaşlar da-3 sistem aldım.Aldığım günden itibaren bilgisayar açıldıktan 20 dakika sonra ekranım 2 saniye kararıp kendine geliyor.Bu olay rutin her gün var.Ne yapabilirim?
1660 super ekran kartı var.Nasıl yükleyebilirim whqlı driver'ı?Driver kontrol et whql lı driver yükle
Atiyorum1660 super ekran kartı var.Nasıl yükleyebilirim whqlı driver'ı?
1660 super ekran kartı var.Nasıl yükleyebilirim whqlı driver'ı?
Ddu ile sil ilk önce driveri sonra yükle bunuAtiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rehber burda https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIGhAC&usg=AOvVaw0sK1rbRv3yeMlHapfxDak3Atiyorum
Ddu ile sil ilk önce driveri sonra yükle bunu
Dediklerini yaptım.Buna ek olarak güncelleştirmeleri kontrol edebileceğim bir uygulama var mı? Yoksa manuel mi yapmam lazım?Atiyorum
Ddu ile sil ilk önce driveri sonra yükle bunu
Rehber burda https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIGhAC&usg=AOvVaw0sK1rbRv3yeMlHapfxDak3
Bu driveri kur yeniden baslatDediklerini yaptım.Buna ek olarak güncelleştirmeleri kontrol edebileceğim bir uygulama var mı? Yoksa manuel mi yapmam lazım?
Bak bakalim duzelecekmi?Bu driveri kur yeniden baslat
Bu hafta içinde tekrardan geri bildirim yaparımBu driveri kur yeniden baslat
Bak bakalim duzelecekmi?
Bu hafta içinde tekrardan geri bildirim yaparım
Kardeşim yine aynısı oldu.DeğişmediBu driveri kur yeniden baslat
Bak bakalim duzelecekmi?
baska bı kablo ıle denermısınız olmasssa gıdın garantıye verınKardeşim yine aynısı oldu.Değişmedi
Bide işin garibi sadece ilk 20 dakika içinde bir kere oluyorn
baska bı kablo ıle denermısınız olmasssa gıdın garantıye verın
temassızlık gıbı gelıyor bana baska kablo deneyın olmassa garantıye gonderınBide işin garibi sadece ilk 20 dakika içinde bir kere oluyor
Acaba monitörümle alakası varmıdır? Çok eskiden beri bunu kullanıyorum.Uyum vs birşeyi varmıdır?temassızlık gıbı gelıyor bana baska kablo deneyın olmassa garantıye gonderın