Neler Yeni

DA-3 SİSTEM ŞİKAYETLERİ

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Öncelikle o de'ler ayrı. Çok şükür fanboy değilim. Biri gelip kaynak, delil sunmadan r5 3500x almayın kastırıyor gibi saçma ***** bir ifade kullanıyorsa buna her türlü tepki gösterilir. Burda bunun benim işlemcim olması önemsiz. Ne yani? Bu işlemci gerçekten sıkıntılı olsa ben bunu saklayıp sorunlu kullanmaya devam mı edeyim? Lütfen gereksiz mesajlar atmayın.
o_O

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
Fps ler normal benim. Ama ryzen 3600 surekli bir sekilde anlık olarak ısınıp soğuyor. Bubda sürekli bir artıp azalan fan sesi demek.
aynı şey i5 9400f stok soğutucudada var birden 75 oluyor 70 düşüyor 70 den 65 düşüyor

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Öncelikle o de'ler ayrı. Çok şükür fanboy değilim. Biri gelip kaynak, delil sunmadan r5 3500x almayın kastırıyor gibi saçma ***** bir ifade kullanıyorsa buna her türlü tepki gösterilir. Burda bunun benim işlemcim olması önemsiz. Ne yani? Bu işlemci gerçekten sıkıntılı olsa ben bunu saklayıp sorunlu kullanmaya devam mı edeyim? Lütfen gereksiz mesajlar atmayın.
Bu kadar duyar kasıcaksak arkadaşa cahil demene gerek var mıydı ? Belki onun ki sıkıntılı arızalı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sistemi en az 1000 kişi aldı ve 50-100 konu açıldı sadece. Daha azda olabilir.

Fps ler normal benim. Ama ryzen 3600 surekli bir sekilde anlık olarak ısınıp soğuyor. Bubda sürekli bir artıp azalan fan sesi demek.
1.1V 4.1Ghz yapın.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Sistemi en az 1000 kişi aldı ve 50-100 konu açıldı sadece. Daha azda olabilir.

1.1V 4.1Ghz yapın.
Dun sizin tavsiyenizle o şekilde yaptım. Ama anlik olarak fan hizinin artip azalmasi soruju çözülmedi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

elrici3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert içyer
Bence corsair kasaya geçince bu ısınma sorunu geçecektir ama bakıp göreceğiz :).

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Bence corsair kasaya geçince bu ısınma sorunu geçecektir ama bakıp göreceğiz :).
Isınma derken aşırı bir ısınma yok. Masaustunde mouse u hareket ettirsem sicaklik biraz yukseliyo ve fan hemen hızlı calismaya başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O anakart ile ilgili bir durumdur.
Sizde mi ryzen 3600 kullanıyorsun

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Isınma derken aşırı bir ısınma yok. Masaustunde mouse u hareket ettirsem sicaklik biraz yukseliyo ve fan hemen hızlı calismaya başlıyor

Sizde mi ryzen 3600 kullanıyorsun
Bende 2600 var. Arkadaşımda 3600

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
raşit özbek
senin sistem da3 galiba imzadan gördüm de menunsun dimi

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Bu kadar duyar kasıcaksak arkadaşa cahil demene gerek var mıydı ? Belki onun ki sıkıntılı arızalı
Öncelikle ki birleşik olacak :) Madem onunki arızalı gidip millete bu işlemciyi almayın diyemez. Her üründe arıza olabilir bu o ürünün hepsinin arızalı olduğu anlamına gelmez. İnsanlar en ufak fikirleri olmadan sistem, telefon, tablet vs. alıyorlar sonra da bilmedikleri bir şey başlarına geldiğinde suçu ürüne atıyorlar. Bu gayette cahilliktir. Üstelik bu arkadaş cahilliğini yaymaya uğraşıyor. Oysaki bir konu açsa sorunu ile ilgili zaten arkadaşlar sorunu çözer.

senin sistem da3 galiba imzadan gördüm de menunsun dimi
Dostum hala sipariş alındı olarak gözüküyor. Yani daha işlemcimi anakarta bile takmadılar. Sistem elimde değil.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Öncelikle ki birleşik olacak :) Madem onunki arızalı gidip millete bu işlemciyi almayın diyemez. Her üründe arıza olabilir bu o ürünün hepsinin arızalı olduğu anlamına gelmez. İnsanlar en ufak fikirleri olmadan sistem, telefon, tablet vs. alıyorlar sonra da bilmedikleri bir şey başlarına geldiğinde suçu ürüne atıyorlar. Bu gayette cahilliktir. Üstelik bu arkadaş cahilliğini yaymaya uğraşıyor. Oysaki bir konu açsa sorunu ile ilgili zaten arkadaşlar sorunu çözer.
:geek:

Top Bottom