İbrahim Özel 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,771 En İyi Cevap 13 20 Eylül 2020 #27 Hayırlı olsun.
E EmirCirak 80+ Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 21 İsim Emirhan Çırak 20 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Grant Imahara yazmış: aga 5bin üstü para veriyorsun şansa bırakılacak bir şey değil bence. Devamı için tıklayın... Kesinlikle katılıyorum anakart yongaları zarar görebilirdi o şekilde geldiğinde. Ve montajı yapanlar için zor bi işlem değil 2 dakikalarını almaz 6 tane vida takmak Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Eylül 2020 ariinees yazmış: Hayırlı olsun. Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Eylül 2020 Darısı başımıza. Apu topluyoruz burada Devamı için tıklayın... İbrahim Özel yazmış: Hayırlı olsun. Devamı için tıklayın... Teşekkür ediyorum
Grant Imahara yazmış: aga 5bin üstü para veriyorsun şansa bırakılacak bir şey değil bence. Devamı için tıklayın... Kesinlikle katılıyorum anakart yongaları zarar görebilirdi o şekilde geldiğinde. Ve montajı yapanlar için zor bi işlem değil 2 dakikalarını almaz 6 tane vida takmak Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Eylül 2020 ariinees yazmış: Hayırlı olsun. Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Eylül 2020 Darısı başımıza. Apu topluyoruz burada Devamı için tıklayın... İbrahim Özel yazmış: Hayırlı olsun. Devamı için tıklayın... Teşekkür ediyorum