Neler Yeni

DA 4 Özelleştirilmiş

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Ram sonra da eklenir ya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım kanka

200-300 TL zarar ne alaka kanka :D

Sorunlu derken? Madem sorunlu neden satılıyor :D
Sorunlu SSD satılır kimsenin umrunda değil PC'yi açtıktan sonra SSD'nin sağlığı düştükçe düşer düştükçe düşer...

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Sistemin fiyatı 200 TL arttı bir kere, kendi yaptığınız özelleştirmeler ile de 100 TL civarı zarara girmişsin.
Sistemin fiyatı artmadan aldım ram sonra da eklenir işlemci ryzen 5 3600 cs go gibi bir oyunun yayınını yapmam da bana yardımcı olacağına inanıyorum

Sorunlu SSD satılır kimsenin umrunda değil PC'yi açtıktan sonra SSD'nin sağlığı düştükçe düşer düştükçe düşer...
Yapabileceğim bir şey var mı ssd hakkında

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sistemin fiyatı artmadan aldım ram sonra da eklenir işlemci ryzen 5 3600 cs go gibi bir oyunun yayınını yapmam da bana yardımcı olacağına inanıyorum
"Alırım bir hayırlı olsun arkadaşlar incecuma nın indirimlerine güvenip ilk çıktığı gün almadım DA 4 sistemini pişman oldum" yazmışsın.
Buradan haliyle indirimi kaçırdın sandım, biraz daha açıklayıcı yazabilirdin.
O zaman tek sıkıntı Kioxia olmuş, umarım sıkıntı çıkarmaz.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

Yapabileceğim bir şey var mı ssd hakkında
Çok bir şey yok. Zaten SU630, James Donkey SSD gibi berbat sorunları yok. Sağlığı hızlı düşecektir ama. SSD konusunda sorun olursa @keremcnsz24 e sorabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
"Alırım bir hayırlı olsun arkadaşlar incecuma nın indirimlerine güvenip ilk çıktığı gün almadım DA 4 sistemini pişman oldum" yazmışsın.
Buradan haliyle indirimi kaçırdın sandım, biraz daha açıklayıcı yazabilirdin.
O zaman tek sıkıntı Kioxia olmuş, umarım sıkıntı çıkarmaz.
Ben de ondan üzüldüm biraz açıkcası toshiba olduğuna güvendim keşke 20 tl daha fazla verip adata alsaydım

Çok bir şey yok. Zaten SU630, James Donkey SSD gibi berbat sorunları yok. Sağlığı hızlı düşecektir ama. SSD konusunda sorun olursa @keremcnsz24 e sorabilirsin.
Ne kadar götürür sağlığı yani James Donkey 480gb kullandım çok memnundum hiç sıkıntı yaşamamıştım

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Ben de ondan üzüldüm biraz açıkcası toshiba olduğuna güvendim keşke 20 TL daha fazla verip adata alsaydım

Ne kadar götürür sağlığı yani James Donkey 480gb kullandım çok memnundum hiç sıkıntı yaşamamıştım
Allah'tan Adata almamışsın. SU630,SU650 serisinde ani sistem donmaları,mavi ekran sorunu,ısı sorunu,okuma yazma hızı ani düşüşü vs. milyon tane problem var. Kronik Sorunlu SSD'ler bazen sağlam çıkabiliyor. James Donkey SSD'ler kronik sorunlu %95'i şansına James Donkey bile sıkıntı çıkarmamış. Belki Kioxia'da çıkarmaz. Toshiba diye güvenip alma Toshiba SSD'lerde genel olarak sağlık sorunu var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Allah'tan Adata almamışsın. SU630,SU650 serisinde ani sistem donmaları,mavi ekran sorunu,ısı sorunu,okuma yazma hızı ani düşüşü vs. milyon tane problem var. Kronik Sorunlu SSD'ler bazen sağlam çıkabiliyor. James Donkey SSD'ler kronik sorunlu %95'i şansına James Donkey bile sıkıntı çıkarmamış. Belki Kioxia'da çıkarmaz. Toshiba diye güvenip alma Toshiba SSD'lerde genel olarak sağlık sorunu var.
Umarım sıkıntı çıkarmaz ya

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Umarım :) merak etme sağlık sorunu dışında ciddi sorunu yok belki sana güzel bir SSD gelmiştir.
Bekleyip görücez kankam valla bir bilgisayar aldık bir ton dert çıktı başıma ekran kartından dp kablosu çıkmıyormuş monitör desen ondan da çıkmıyormuş galiba 144hz monitör aldım dp alacak param kalmadı xd

Top Bottom