- En İyi Cevap
- 26
Sistemin fiyatı 200 TL arttı bir kere, kendi yaptığınız özelleştirmeler ile de 100 TL civarı zarara girmişsin.200-300 TL zarar ne alaka kanka
Sistemin fiyatı 200 TL arttı bir kere, kendi yaptığınız özelleştirmeler ile de 100 TL civarı zarara girmişsin.200-300 TL zarar ne alaka kanka
Sorunlu SSD satılır kimsenin umrunda değil PC'yi açtıktan sonra SSD'nin sağlığı düştükçe düşer düştükçe düşer...Ram sonra da eklenir ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım kanka
200-300 TL zarar ne alaka kanka
Sorunlu derken? Madem sorunlu neden satılıyor
Sistemin fiyatı artmadan aldım ram sonra da eklenir işlemci ryzen 5 3600 cs go gibi bir oyunun yayınını yapmam da bana yardımcı olacağına inanıyorumSistemin fiyatı 200 TL arttı bir kere, kendi yaptığınız özelleştirmeler ile de 100 TL civarı zarara girmişsin.
Yapabileceğim bir şey var mı ssd hakkındaSorunlu SSD satılır kimsenin umrunda değil PC'yi açtıktan sonra SSD'nin sağlığı düştükçe düşer düştükçe düşer...
"Alırım bir hayırlı olsun arkadaşlar incecuma nın indirimlerine güvenip ilk çıktığı gün almadım DA 4 sistemini pişman oldum" yazmışsın.Sistemin fiyatı artmadan aldım ram sonra da eklenir işlemci ryzen 5 3600 cs go gibi bir oyunun yayınını yapmam da bana yardımcı olacağına inanıyorum
Çok bir şey yok. Zaten SU630, James Donkey SSD gibi berbat sorunları yok. Sağlığı hızlı düşecektir ama. SSD konusunda sorun olursa @keremcnsz24 e sorabilirsin.Sistemin fiyatı artmadan aldım ram sonra da eklenir işlemci ryzen 5 3600 cs go gibi bir oyunun yayınını yapmam da bana yardımcı olacağına inanıyorum
Yapabileceğim bir şey var mı ssd hakkında
Ben de ondan üzüldüm biraz açıkcası toshiba olduğuna güvendim keşke 20 tl daha fazla verip adata alsaydım"Alırım bir hayırlı olsun arkadaşlar incecuma nın indirimlerine güvenip ilk çıktığı gün almadım DA 4 sistemini pişman oldum" yazmışsın.
Buradan haliyle indirimi kaçırdın sandım, biraz daha açıklayıcı yazabilirdin.
O zaman tek sıkıntı Kioxia olmuş, umarım sıkıntı çıkarmaz.
Ne kadar götürür sağlığı yani James Donkey 480gb kullandım çok memnundum hiç sıkıntı yaşamamıştımÇok bir şey yok. Zaten SU630, James Donkey SSD gibi berbat sorunları yok. Sağlığı hızlı düşecektir ama. SSD konusunda sorun olursa @keremcnsz24 e sorabilirsin.
Allah'tan Adata almamışsın. SU630,SU650 serisinde ani sistem donmaları,mavi ekran sorunu,ısı sorunu,okuma yazma hızı ani düşüşü vs. milyon tane problem var. Kronik Sorunlu SSD'ler bazen sağlam çıkabiliyor. James Donkey SSD'ler kronik sorunlu %95'i şansına James Donkey bile sıkıntı çıkarmamış. Belki Kioxia'da çıkarmaz. Toshiba diye güvenip alma Toshiba SSD'lerde genel olarak sağlık sorunu var.Ben de ondan üzüldüm biraz açıkcası toshiba olduğuna güvendim keşke 20 TL daha fazla verip adata alsaydım
Ne kadar götürür sağlığı yani James Donkey 480gb kullandım çok memnundum hiç sıkıntı yaşamamıştım
Umarım sıkıntı çıkarmaz yaAllah'tan Adata almamışsın. SU630,SU650 serisinde ani sistem donmaları,mavi ekran sorunu,ısı sorunu,okuma yazma hızı ani düşüşü vs. milyon tane problem var. Kronik Sorunlu SSD'ler bazen sağlam çıkabiliyor. James Donkey SSD'ler kronik sorunlu %95'i şansına James Donkey bile sıkıntı çıkarmamış. Belki Kioxia'da çıkarmaz. Toshiba diye güvenip alma Toshiba SSD'lerde genel olarak sağlık sorunu var.
Umarım merak etme sağlık sorunu dışında ciddi sorunu yok belki sana güzel bir SSD gelmiştir.Umarım sıkıntı çıkarmaz ya
Bekleyip görücez kankam valla bir bilgisayar aldık bir ton dert çıktı başıma ekran kartından dp kablosu çıkmıyormuş monitör desen ondan da çıkmıyormuş galiba 144hz monitör aldım dp alacak param kalmadı xdUmarım merak etme sağlık sorunu dışında ciddi sorunu yok belki sana güzel bir SSD gelmiştir.