Neler Yeni

DA-5 Sistem RAM Frekans

Ondrozl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Önder Özel
bios güncelleyip 3200mhz ye cektım bende

Captain Pricee

80+ Bronze
Da-5 sistem alan arkadaşlar bios menüsünden ram frekanslarınızı mutlaka kontrol edin benim 2666mhzde çalışıyordu 3200mhzye çektim.
Alan zaten yapmıştır boş konu raporladım

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alan zaten yapmıştır boş konu raporladım
bilgisi olmayan arkadaşlara pcden anlamayan veya farkında varmayan arkadaşlara bilgi amaçlı yazıyorum forumda görürler diye, boş konu raporladım diyorsun istediğin kadar raporla belli ki yaşı küçük bir arkadaşsın böyle şeylere çok takılma derim.

Captain Pricee

80+ Bronze
bilgisi olmayan arkadaşlara pcden anlamayan veya farkında varmayan arkadaşlara bilgi amaçlı yazıyorum forumda görürler diye, boş konu raporladım diyorsun istediğin kadar raporla belli ki yaşı küçük bir arkadaşsın böyle şeylere çok takılma derim.
1-) 21 Yaşındayım küçük dediğin adama dikkat et
2-) Youtube'ye yazdığında bir sürü video çıkıyor örneğin bu video
3-) Yorum kasmak için konu açtığın belli bana akıl vermeyi deneme
4-) Burda PC alan herkesin yapacağı bir şeyi yapmışsın kimse bilmiyor gibi konuşma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al 4 tane örnek video koyuyorum buraya
1622563490152.png

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4-) Burda PC alan herkesin yapacağı bir şeyi yapmışsın kimse bilmiyor gibi konuşma
bende 24 yaşındayım dostum dikkat etmesi gereken sensin ilk defa senin gibi kaba biriyle karşılaşıyorum burda ki amaç tamamen yardımcı olmak iyi düşünmek iken senin bu kaba davranışın hiç hoş değil, burda umrumda olmayıpta kendi işime bakabilirdim dimi sadece boş yapıyorsun seni ilgilendirmiyor diye başkalarını ingilendirmicek değil bu konu burdaki amaç tamamen yardımcı olmak lütfen işine bak.

Captain Pricee

80+ Bronze
bende 24 yaşındayım dostum dikkat etmesi gereken sensin ilk defa senin gibi kaba biriyle karşılaşıyorum burda ki amaç tamamen yardımcı olmak iyi düşünmek iken senin bu kaba davranışın hiç hoş değil, burda umrumda olmayıpta kendi işime bakabilirdim dimi sadece boş yapıyorsun seni ilgilendirmiyor diye başkalarını ingilendirmicek değil bu konu burdaki amaç tamamen yardımcı olmak lütfen işine bak.
Dostum hasta mısın sen sana diyorum ki pc hakkında bilgisi olmayan herhangi biri gidip DA-5 Sistem almaz hadi aldı diyelim illa ki ayarlamaları için google veya youtube de arama yapar yardımcı falan olmuyorsun boş konu açmışsın kabul et bunu

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al 4 tane örnek video koyuyorum burayaAlıntıyı görüntüle
Bruh ğ adam diyor ki fark etmeden böyle kullanan varsa guncelleyip kullansın herkes yeni bilgisayar alınca yapilmasi gerekenler diye youtube da arayıp izlemiyor

Captain Pricee

80+ Bronze
iyi niyetli olsan bile pc alan herkes ne yapması gerektiği bir video izler illa ki

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Dostum hasta mısın sen sana diyorum ki pc hakkında bilgisi olmayan herhangi biri gidip DA-5 Sistem almaz hadi aldı diyelim illa ki ayarlamaları için google veya youtube de arama yapar yardımcı falan olmuyorsun boş konu açmışsın kabul et bunu
tamam akıllı dostum senin için öyle benim için öyle değil lütfen işine bak lütfen.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Da-5 sistem alan arkadaşlar bios menüsünden ram frekanslarınızı mutlaka kontrol edin benim 2666mhzde çalışıyordu 3200mhzye çektim.
Nasıl yapıldığını anlatır mısın? Ben böyle bir işlem yapmamıştım. Bios güncellemiştim ama frekans ile falan oynamamoştım. Dikkatte etmedim hiç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,361
Üyeler
165,003
Son üye
nastayashi
Top Bottom