Captain Pricee
80+ Bronze
yok siz anlamayacaksınız dediğimi boşa yormayacağım kendimimesaj kasıp boş yapmayı sen daha çok sevıyormussun gibi
yok siz anlamayacaksınız dediğimi boşa yormayacağım kendimimesaj kasıp boş yapmayı sen daha çok sevıyormussun gibi
anlatırsam biraz kafan karışabilir böyle bir video buldum tamamen doğru şekilde anlatıyor izleyerek yapabilirsin dostum.Nasıl yapıldığında anlatır mısın? Ben böyle bir işlem yapmamıştım. Bios güncellenmiştir ama frekans ile falan oynamamoştım. Dikkate etmedim hiç.
Konu sahibi iyi niyetle konu açmış bi tık abarttın sanki.Alan zaten yapmıştır boş konu raporladım
iyi niyetine laf etmiyorum konunun gereksiz açıldığını söylüyorum arkadaş kabul etse zaten devamını getirmemKonu sahibi iyi niyetle konu açmış bi tık abarttın sanki.
biraz boş yapmışKonu sahibi iyi niyetle konu açmış bi tık abarttın sanki.
iyi niyetine laf etmiyorum konunun gereksiz açıldığını söylüyorum arkadaş kabul etse zaten devamını getirmem
Nasıl yapıldığını anlatır mısın? Ben böyle bir işlem yapmamıştım. Bios güncellemiştim ama frekans ile falan oynamamoştım. Dikkatte etmedim hiç.
Kısa özet.
Bilmeden yapmışım herhaldeanlatırsam biraz kafan karışabilir böyle bir video buldum tamamen doğru şekilde anlatıyor izleyerek yapabilirsin dostum.
Problem nedir? Cümle kurmayı denersen yardımcı olabilirim belki.
Problem yok arkadaş DA-SISTEM5 alan birisi bunu yapmıştır zaten boş konu demiş ama sen alıp yapmamışsın mesela. Yani boş bir konu değil aslında onu kısa özetlemiş.Problem nedir? Cümle kurmayı denersen yardımcı olabilirim belki.