Aga ya bu bankaların yaptığı iş değil limit yükseltme başvurusu yapıyoruz 5 dk da reddetmeyi biliyorlar 3 saat oldu onaylamadılarBitti hocam şuanda.
Aga ya bu bankaların yaptığı iş değil limit yükseltme başvurusu yapıyoruz 5 dk da reddetmeyi biliyorlar 3 saat oldu onaylamadılarBitti hocam şuanda.
Haklısınız hocam fakat pek fazla üzülmeyin. Sizi umutlandırmak istemem ama Abdullah abi önümüzdeki haftalarda da sistem geleceğini söylediAga ya bu bankaların yaptığı iş değil limit yükseltme başvurusu yapıyoruz 5 dk da reddetmeyi biliyorlar 3 saat oldu onaylamadılar
Öyle olduğunu biliyorum ama apu geleceği söyleniyor diğer de çok üst düzey olacak deniliyorHaklısınız hocam fakat pek fazla üzülmeyin. Sizi umutlandırmak istemem ama Abdullah abi önümüzdeki haftalarda da sistem geleceğini söyledi
Elraenn parva almayı planlıyorum şu anHaklısınız hocam fakat pek fazla üzülmeyin. Sizi umutlandırmak istemem ama Abdullah abi önümüzdeki haftalarda da sistem geleceğini söyledi
Nasıl bir özelliştirme yapacaksınız veya direkt özelleştirme yapmadan mı alacaksınız?Öyle olduğunu biliyorum ama apu geleceği söyleniyor diğer de çok üst düzey olacak deniliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elraenn parva almayı planlıyorum şu an
Çok karlı görmüyordunuz hocamBen aldım ama alıp satmak için
O iş içinse çok ultra kazanç olmaz ama yine de 10K ya rahat gider satacaksan.Ben aldım ama alıp satmak için
16 GB ramNasıl bir özelliştirme yapacaksınız veya direkt özelleştirme yapmadan mı alacaksınız?
Beni çok fazla dikkate almayın, yeni konu açın ancak bence şöyle yapmak daha mantıklı sadece oyun amaçlı ise. R3 3100, 8GB RAM, 1650S ve A2000 SSD. Böyle 6800TL'ye falan denk geliyor. Bence ilerleyen zamanda paranızı biriktirip 16GB yapın. Sonra R3 3100'ü satıp çok fazla zarara girmeden en fazla 100-250TL falan fark ile R5 2600 geçilebilir. RAM'de bence ilerleyen zamanda indirimler sayesinde daha ucuza alınabilir.16 GB ram
1650S Phoenıx
A2000 ssd
eğer fiyatların artmayacağı garanti olsa hafta sonu çıkacak sistemi beklerim aslında her ihtimale karşı
direk 16 gb olarak almak istiyorum sonradan uğraşmamak için birde r3 3100 ile 2600 arasında baya performans farkıda var ama dediğinizi düşüneceğim yayında açmak istiyorum bir deBeni çok fazla dikkate almayın, yeni konu açın ancak bence şöyle yapmak daha mantıklı sadece oyun amaçlı ise. R3 3100, 8GB RAM, 1650S ve A2000 SSD. Böyle 6800TL'ye falan denk geliyor. Bence ilerleyen zamanda paranızı biriktirip 16GB yapın. Sonra R3 3100'ü satıp çok fazla zarara girmeden en fazla 100-250TL falan fark ile R5 2600 geçilebilir. RAM'de bence ilerleyen zamanda indirimler sayesinde daha ucuza alınabilir.
Kartı 7K ya satarsam çok iyi olur her şey 2060'ı kaça sattığıma bağlı iade ederim en kötüÇok karlı görmüyordunuz hocam
R3 3100 ile 2600 arasında oyun konusunda R3 3100 geçiyor diye biliyorum. Render konusunda işler değişir. Yayın açmak istiyorum falan diyorsunuz, 2600 mantıklı olabilir ama bence 2.elde 1000TL'den daha ucuza yükseltebilirsiniz sistemi. 3100 ile 2600 arasında ''bence'' 500TL'lik bir fark yok.direk 16 gb olarak almak istiyorum sonradan uğraşmamak için birde r3 3100 ile 2600 arasında baya performans farkıda var ama dediğinizi düşüneceğim yayında açmak istiyorum bir de
Anladım zaten 29 mayısta olan sistemi bekleyeceğim o zamana kadar düşünürümR3 3100 ile 2600 arasında oyun konusunda R3 3100 geçiyor diye biliyorum. Render konusunda işler değişir. Yayın açmak istiyorum falan diyorsunuz, 2600 mantıklı olabilir ama bence 2.elde 1000TL'den daha ucuza yükseltebilirsiniz sistemi. 3100 ile 2600 arasında ''bence'' 500TL'lik bir fark yok.
Bende 21:26da sipariş verdim alan herkese hayırlı olsunYapma ya üzüldüm yaklaşık 45dk kadar durdu herhalde 21.26 da sipariş verdim hatta neredeyse 1 saat kadar durdu.