Neler Yeni

360mm SIVI SOĞUTUCU CORSAIR VE ARCTİC LİQUİD FREEZER

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,163
İsim
yusuf ecer

ebirgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
arctic 360 ll modellerinde kronik pompa arızası meydana geliyor bugun olmasa da yarın kesin olacaktır.size tavsiyem corsair h150 rgb 360ml olan modeli almanız.hatta 2.el temiz buluyorsanız alın geçin derim. https://www.akakce.com/islemci-sogu...ti,1474407993.html?ysclid=m4y3hexv6k766443619
bir dönem bu arctic işini epey bir araştırmıştım. belirttiğiniz sorunla çok karşılaşan olmuş. arctic ürünleri revize etmiş. internette model bazında hangi revizyonlardan itibaren alınması gerektiği yazıyordu. alınacaksa onlara dikkat etmekte fayda var.

ben olsam temiz temiz III olan versiyonu alır kafam rahat kullanırım.

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
bir dönem bu arctic işini epey bir araştırmıştım. belirttiğiniz sorunla çok karşılaşan olmuş. arctic ürünleri revize etmiş. internette model bazında hangi revizyonlardan itibaren alınması gerektiği yazıyordu. alınacaksa onlara dikkat etmekte fayda var.

ben olsam temiz temiz III olan versiyonu alır kafam rahat kullanırım.
fiyat performas açısından corsair h150 modelini önerdim .eğer bütçe varsa tabii ki lll modelini alınır.

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
corsair'den ram hariç hiç bir şey almam. ne kasası ne psusu. ben de o nedenle arctic tercih ederim.
senelerdir corsair kullanırım hiç bu zmana kadar üzmedi.sizin şansızlığınız.iyi günler dilerim

Top Bottom