Neler Yeni

DA C KARGOLANMA SÜRESİ

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Arkadaşlar şu anda Gencergamingle görüştüm ürünler ellerinde olmadığı için gerçekten inanmayarak da olsa üstüne basa basa limanda ürünlerin olduğunu ve ürünleri oradan çekemediklerini teslimatlarda ne kadar gecikme olabileceğini ön göremediklerini söylüyorlar ellerinde olmayan ürünlerle sistem toplamışlar Bir de Abdullah Allah razı olsun öndan toplamaya başlamışlardı demişti ellerinde hazır demişti adamların ellinde ürün yok bakalım ne zaman elimize ulaşacak. Demonte olarak istersek de gönderebiliyorlar bu nasıl bir çelişki ben anlayamadım.

Keyfen

80+ Bronze

Keyfen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Halil İbrahim Türkoğlu
Yalan söylüyorlar "beceremedik biz bu işi" demeyecekleri için limanda sıkıntı oldu deprem oldu kargo da sıkıntı vardı vs onların işine geliyor.
Videoda sistemler hazır dendi öyle birşeyin olmadığını herkes gördü.
Şimdi ürünlerin limanda olduğunu söylüyorsa bunlar bu işin altından kalkamayacak demektir. Bunca yalana gerek yoktu. Ben sabah arayıp demonte istedim gün içinde kargolanacak dedi. Eğer limandan ürün bekliyorsa gün içinde nasıl gönderecekler. Daha önce de demonte alanlar olmuş yani ürün var. Montajlanacak sistem sayısı da sürekli düşüyor demonte isteyenlerden dolayı.
Gencergaming bu işi yapabilecek bir firma değil anlaşılan. Benim sistemi demonte göndersinler yeter benim için.

Keyfen

80+ Bronze
Bir saat önce aradım tekrar tekrar mı arayayım
saat 3 de bir daha ararsın kanka, ben ilk başta arayıp demonteye çevirtip istemiştim çarşamba günü perşembede elime ulaştı ne diyebilirim.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
Bir şey sorcam bileşenler liman da ise demonte isteyenlerinkini nasıl ertesi günü kargoluyorlar

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Safa Beytullah kalaycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şey sorcam bileşenler liman da ise demonte isteyenlerinkini nasıl ertesi günü kargoluyorlar
Hiçbirimiz onu çözemedik işte yurtiçi kargo geldi şu anda sadece Doğu bölgesi kapalı abi diyor

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Ellerinde ürün olmasa sistemleri demonte olarak gönderemezler. Buradan şunu çıkartıyoruz yeterli elemanı vs. olmadığı için sistemleri birleştirip test edecek vakit bulamıyorlar bu sebeple bu tarz bahane buluyorlar. Size tavsiyem ürünleri demonte olarak temin edilmesini istemeniz yoksa daha çok beklersiniz gibi gözüküyor.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Safa Beytullah kalaycı
saat 3 de bir daha ararsın kanka, ben ilk başta arayıp demonteye çevirtip istemiştim çarşamba günü perşembede elime ulaştı ne diyebilirim.
Demonte gelenlerden bu anakartın bio'sunun güncellenmesine gerek var mı

qosinux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ensar Sönmez
Bu süreç gerçekten kabul edilebilir sınırı aşmaya başladı. Firma yeni olabilir ancak müşterilere verilen cevaplar dahi tutarsızlık içeriyor.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Bu süreç gerçekten kabul edilebilir sınırı aşmaya başladı. Firma yeni olabilir ancak müşterilere verilen cevaplar dahi tutarsızlık içeriyor.
Aynen öyle cuma günü ulaştığımda pazartesi salı günü kargoya verebileceklerini söylemişlerdi

Top Bottom