Neler Yeni

DA C KARGOLANMA SÜRESİ

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
7-10 iş gününde teslim edilecek dendi 5 gün geçti şaka mı abi bu firma adamlara şehir dışına çıkıcam biraz erken yollayabilir misiniz diyorum 7-10 gün içinde gelicek diyor onu bende biliyorum zaten :D @GENCERGAMİNG biraz ürününüzün arkasında mı dursanız?

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Safa Beytullah kalaycı
7-10 iş gününde teslim edilecek dendi 5 gün geçti şaka mı abi bu firma adamlara şehir dışına çıkıcam biraz erken yollayabilir misiniz diyorum 7-10 gün içinde gelicek diyor onu bende biliyorum zaten :D @GENCERGAMİNG biraz ürününüzün arkasında mı dursanız?
Beceremediler hiçbir firma o kadar ürünün değerinde stok bulundurmaz diyolla

Keyfen

80+ Bronze
Demonte gelenlerden bu anakartın bio'sunun güncellenmesine gerek var mı
var kanka ama bana gelen sistemi topladım sonra appcenter diye bişi yükledi bilgisayar ordan biosu hiç bios ayarına girmeden güncelledi

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Beceremediler hiçbir firma o kadar ürünün değerinde stok bulundurmaz diyolla
10 kere aradım direk kapanıyor abdullah abiye güvenip aldığımız şirkete bak hayır para iadesi yapın dicez onuda kim bilir kaç hafta sonra yapıcaklar

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Safa Beytullah kalaycı
10 kere aradım direk kapanıyor abdullah abiye güvenip aldığımız şirkete bak hayır para iadesi yapın dicez onuda kim bilir kaç hafta sonra yapıcaklar
Aynen öyle artık demonte isteyeceğim bakmıyorlar telefona

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Hocam yeni bir konu açacağım herkes ona baksın buraya yazmama sebebim daha çok kişi görsün

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Hocam söyleyeceğin şey nedir merak ettim
hocam burada kısaca yazayım müşteri hizmetlerini aradım bana söylediği bilgi ellerinde anakart kalmamış onu bekliyorlar isterseniz müşteri hizmetlerini arayıp fiyat farkını vererek üst model anakart alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Halil İbrahim Türkoğlu
hocam burada kısaca yazayım müşteri hizmetlerini aradım bana söylediği bilgi ellerinde anakart kalmamış onu bekliyorlar isterseniz müşteri hizmetlerini arayıp fiyat farkını vererek üst model anakart alın
Telefonu açmıyorlar artık 🤓
videoda yok şöyle şirket geçmişi şöyle böyle diye övüyorlardı merdiven altı iş yeri olduğu belli oldu

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
merdiven altı bir şirket değil bence bir şekilde piyasaya girmek istiyorlar sıkıntı çekenlerede iyi yardım ettiklerini gördüm ama yanlış politika izliyorlar daha tam büyüyesiye kadar donanım arşivi gibi bir kitleyle iş yapmaması lazımdı itopyada ilk zamanlarda çok sıkıntı çekiyordu ama gencer daha çok sıkıntı çekiyor hem tek mağaza hem yetersiz işçi hemde malzeme eksikliği

ownreeps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Harun Soysal
Ben 1 ay önce hazır başka sistem aldım onu bile iteleye kakalaya 8 günde zor kargoladılar.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,618
İsim
uwu
merdiven altı bir şirket değil bence bir şekilde piyasaya girmek istiyorlar sıkıntı çekenlerede iyi yardım ettiklerini gördüm ama yanlış politika izliyorlar daha tam büyüyesiye kadar donanım arşivi gibi bir kitleyle iş yapmaması lazımdı itopyada ilk zamanlarda çok sıkıntı çekiyordu ama gencer daha çok sıkıntı çekiyor hem tek mağaza hem yetersiz işçi hemde malzeme eksikliği
birde deprem olunca çalışanlarıda izin almıştır herkese geçmiş olsun

Top Bottom