Neler Yeni

Yardım Da-C sistem rx6700 watman hatası ?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,403
İsim
Diyarhan
yani bu bahsedilen wattman hatasımı hocam ? tam ne oluyor yani bu watman bide undervolt nedir
Wattman gibi gelmedi sadece amd nin saçma yazılımının problemi anlık duruma takılmış gibi. Undervolt kart a giden voltajı azaltıp daha az güç tüketip ısınmasını azaltıyor. Bununla birlikte güzel bir overclook sistemi aynı ısıda tutup çok daha sağlıklı çalışmasına yarayabilir. Ö

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Wattman gibi gelmedi sadece amd nin saçma yazılımının problemi anlık duruma takılmış gibi. Undervolt kart a giden voltajı azaltıp daha az güç tüketip ısınmasını azaltıyor. Bununla birlikte güzel bir overclook sistemi aynı ısıda tutup çok daha sağlıklı çalışmasına yarayabilir. Ö
haa anladım hoacm ama kart 60 dereceyi geçmiyor oyun farketmeksizin kart güzel watman gibi gelmedi deyince içime su serptiniz teşekkürler sene olmus 2023 inş düzeltirler bu yazılım olayını
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normaldir o zaman perfan h120 idi galiba herkes onu kullanıyor fiyat performans ürünü onu kullanırsanız güzel bir düşüş yaşarsınız
kule tipi soğutmayla 65i felan geçmiyor geçememesi lazı mdiyorlar inş öyledir zaten donanım arşivide videoda bahsediyorda alın diye ilerleyen zamanlarda alıcaz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,403
İsim
Diyarhan
haa anladım hoacm ama kart 60 dereceyi geçmiyor oyun farketmeksizin kart güzel watman gibi gelmedi deyince içime su serptiniz teşekkürler sene olmus 2023 inş düzeltirler bu yazılım olayını
6600 kullanıyorum ayda bir yüzüne su çarpıyor. (AMD klasiği diyip geçiyorum)

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil

6600 kullanıyorum ayda bir yüzüne su çarpıyor. (AMD klasiği diyip geçiyorum)
şimdi reis ben 22.11.2 driveri kullanıyorum herkes buna kötü diyor bunda baya oluyormuş heralde watman olayı ama şimdi farkettim 23.2.2 güncellemesi gelmiş programda gözüküyor güncelleyelimmi ?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,403
İsim
Diyarhan
şimdi reis ben 22.11.2 driveri kullanıyorum herkes buna kötü diyor bunda baya oluyormuş heralde watman olayı ama şimdi farkettim 23.2.2 güncellemesi gelmiş programda gözüküyor güncelleyelimmi ?
Güncelleyin. Eklediğim videodaki ayarlar ile daha iyi değerler alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Eren Dönmez
bende rx 6700 ekran kartı kullanıyorum ekran kartından ses geliyor sizde de oluyor mu bu ses coil whine

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
bende rx 6700 ekran kartı kullanıyorum ekran kartından ses geliyor sizde de oluyor mu bu ses coil whine
Reis benimki pulse modelide bide onu çıkarma başıma içime kurt düşürdün şimdide allahtan öyle bi ses gelmiyor 😂

01.06.2023 tarihinde satın aldım teb****.com dan satın aldım iade olur mu sizce hazır bir sistemdi youtube de videosu var sistemin
Link atsana knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Eren Dönmez
01.06.2023 tarihinde satın aldım teb****.com dan satın aldım iade olur mu sizce hazır bir sistemdi youtube de videosu var sistemin
06.01.2023 pardon

Reis benimki pulse modelide bide onu çıkarma başıma içime kurt düşürdün şimdide allahtan öyle bi ses gelmiyor 😂

Link atsana knk

Top Bottom