Neler Yeni

DA-C4 KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,066
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
ekran kartını aldığımdan beri bu sürümdeyim bi kere sorun yaşamadım yenisi geldi asla güncellemeyi düşünmüyorum en sorunsuz sürüm
Alıntıyı görüntüle
Bu surumden wattman yemekten kulakligim kablosunu kemirmistim dk basi yiyordum sonra canima tak etti degistirdim daha cok wattman yemeye basladim degistirmekten bi hal oldum tekrar dondum yine wattman yedim garantiye gonderdim sorunsuz dediler eve getirdim taktim bidaha wattman yedim suan hangi surumde bile oldugumu bilmiyorum hala ayda 1 wattman yerim rutin hale geldi

SPERANZA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
PIUHAHAHAHHA KANKA 6000 SERİSİ WATMAN YEMİYOR AMD MÜKEMMEL DİYENLER GELİR ŞİMDİ AMD ALINMAZ BU HAYATTA OĞLUM BIRAKIN ŞU MARKAYI YA
YT de WATMAN ile ilgili gün boyunca videolar izleyip yapıyorum ne lanet bir hataymış gerçekten heves edip aldık kursağımızda kaldı

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz
alınır demedim ne gülüyon
SANA GÜLMEDİM ALINIR DİYENLER GELİR DEDİM SENLE ALKASI YOK WATMAN ALMASINA GÜLDÜM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kanka ya fanboyluk yapma ya amd işi düzeltti sen neden 3k fazla verip 10fps aşağı alıyorsun fanboysun diye diye milleti kandırıyorsunuz amd ekran karti almak yerine kumar oynasaniz daha karlı çıkarsınız allah aşkına
haklı

YT de WATMAN ile ilgili gün boyunca videolar izleyip yapıyorum ne lanet bir hataymış gerçekten heves edip aldık kursağımızda kaldı
kanka üzügünüm kusura bakma haklısın büyük geçmiş olsun ama amd'den uzxak dur en iyi ikili bak nvdia ile ryzen bunlar mük ikili onun harici boş geç

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,600
İsim
Emre siyah
SANA GÜLMEDİM ALINIR DİYENLER GELİR DEDİM SENLE ALKASI YOK WATMAN ALMASINA GÜLDÜM

haklı

kanka üzügünüm kusura bakma haklısın büyük geçmiş olsun ama amd'den uzxak dur en iyi ikili bak nvdia ile ryzen bunlar mük ikili onun harici boş geç
vala meler bilmiyom ben de olmuyo

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,623
İsim
Cengiz

SPERANZA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut

haklı

Şimdi ne yaparsam yapayım bu sorun devam edecek mi ama neden cs gibi oyunlarda vermiyor bu hatayı ağır oyunlar için mi geçerli bu hata ?

Ysuflix

80+ Gold
Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold
Şimdi kendi sürümümü değiştirip sizin sürümü yükleyeceğim umarım olur ya aşırı sinir bozucu keşke başta bilseydim amd nin böyle sorunlarını…
10 kullanıyorum pardon düzelttim. ama 11de de sorunsuz çalışır muhtemelen.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,726
İsim
Emre
Discord
necromancerr
PIUHAHAHAHHA KANKA 6000 SERİSİ WATMAN YEMİYOR AMD MÜKEMMEL DİYENLER GELİR ŞİMDİ AMD ALINMAZ BU HAYATTA OĞLUM BIRAKIN ŞU MARKAYI YA
Bende 6500xt var zamanında bende çok çektim ama şuan bios güncelledim sorun yaşamıyorum 1-1.5 senelik kullanıcı olarak söylüyorum

Hocam Biosunuzu Erken erişim olmayan son sürüme güncellermisiniz benim sorunum öyle çözüldü 23.7.1 kurulu şuandada bios güncellediğimden beri sorun yaşamıyorum imzadaki sistemle

Ysuflix

80+ Gold
ne yaşıyon la sen? nvidia'dan amd'ye geçtim 3şş3k dersin bana sen bide :D saçma bi tepki vermişsin. kişilerin tercihine böyle alay etme. 2060 kullanıyodum 4 kere driver çökmesi yaşadım format attım çözülmedi ram değiştirdim çözülmedi. nvidiayı kötülemem ama oda kusursuz değil. böyle fanboyluk yapmanı önermem. saf performansta amd gayette harika fiyatına göre müthiş bir kart. 6650xt candır amd candır.

Bu surumden wattman yemekten kulakligim kablosunu kemirmistim dk basi yiyordum sonra canima tak etti degistirdim daha cok wattman yemeye basladim degistirmekten bi hal oldum tekrar dondum yine wattman yedim garantiye gonderdim sorunsuz dediler eve getirdim taktim bidaha wattman yedim suan hangi surumde bile oldugumu bilmiyorum hala ayda 1 wattman yerim rutin hale geldi
bu wattman mevsuzu biraz şansa da bağlı galiba. ona inanıyorum artık bi çözümü yok gibi.

Top Bottom