Neler Yeni

DA-C6 GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI monitöre görüntü vermiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Kara
Selamlar Dostlar,

Abdullah Bey'in yaptığı kampanyadan aldığım pc elime ulaştı. Ekran kartını monte edip, eski kullandığım kasayı söküp yeni pcyi monitöre bağladım. Display Port kablo kullanıyorum, fakat görüntü aktarımı gerçekleştirmiyor. Monitör veya kabloda sıkıntı yok çünkü eski kasamı takınca mönitör çalışıyor. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım yeni gelen pc de ekran kartı mı bozuktur yada ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum. Desteklerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim ilginize.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray Somuncu
Selamlar Dostlar,

Abdullah Bey'in yaptığı kampanyadan aldığım pc elime ulaştı. Ekran kartını monte edip, eski kullandığım kasayı söküp yeni pcyi monitöre bağladım. Display Port kablo kullanıyorum, fakat görüntü aktarımı gerçekleştirmiyor. Monitör veya kabloda sıkıntı yok çünkü eski kasamı takınca mönitör çalışıyor. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım yeni gelen pc de ekran kartı mı bozuktur yada ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum. Desteklerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim ilginize.
HDMI ile bağlayın bide yada monitör den DP bağlantı ayarını seçin

bluur

80+
Sonrasındaki sürecide paylaşır mısın rica etsem, ben de aldım sistemi daha elime gelmedi beklemedeyim ben de

bluur

80+
Valla bi heyecanla aldım ama o heyecanım kalmadı. Bi sıkıntı var o kesin.
Anladım hocam geçmiş olsun umarım kısa sürede çözülür, ben indirimsiz aldım valla hazırlanıyor hâla 6. iş günü bugün bakalım

Top Bottom