GarrysCan
80+
Dahası
DA-SISTEM/MSI RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
DA-SISTEM/MSI RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM ITOPYA'da.
www.itopya.com
El Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Hangi Pc'yi almalıyım arkadaşlar bütçem 6-7k arası daha üstünün mümkünatı yok el capitanı almakla çok emindim 1 haftadır bi kaç güne alacaktım parada hazır fakat 2060 lı yukarıda linki bulunan pc'yi gördüm oyun testi bi tık daha iyi gibi birde nvidia ekran kartı istiyorum aslında oyun testinden kastım el capitanda çok fazla fps dalgalanmaları oluyor diğer sistemde daha stabil gibi hissettim arasındaki 400tl lik farka değer mi sizce yorumlarınız nedir benim tercihim şimdiden 2060 lı olan sistem.Birde ram mhz si düşük olsada Cl değeri daha iyi sanırım biostan değerlerle oynamak vs. anlamıyorum ve yapmak da istemiyorum kendi özelliği daha iyidir benim için. yorumlarınız dan sonra bildiğiniz başka bir sistem varsa 6-7k arasında bunlardan daha iyi önerirseniz çok sevinirim.
Artı itopya olduğu için almak istiyorum Incehesap kargoda biraz sıkıntı çekiyor gibi vs. çoğu kişiye 20 günden aşşağı ulaşmamış millete yeni yeni geliyor itopya daha çok ilgileniyor. Görüşlerim bu şekilde, teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son düzenleme: