Neler Yeni

DA Donanım arşivi 2060 vs El Capitan Hangisi Alınır..

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
vs

Hangi Pc'yi almalıyım arkadaşlar bütçem 6-7k arası daha üstünün mümkünatı yok el capitanı almakla çok emindim 1 haftadır bi kaç güne alacaktım parada hazır fakat 2060 lı yukarıda linki bulunan pc'yi gördüm oyun testi bi tık daha iyi gibi birde nvidia ekran kartı istiyorum aslında oyun testinden kastım el capitanda çok fazla fps dalgalanmaları oluyor diğer sistemde daha stabil gibi hissettim arasındaki 400tl lik farka değer mi sizce yorumlarınız nedir benim tercihim şimdiden 2060 lı olan sistem.Birde ram mhz si düşük olsada Cl değeri daha iyi sanırım biostan değerlerle oynamak vs. anlamıyorum ve yapmak da istemiyorum kendi özelliği daha iyidir benim için. yorumlarınız dan sonra bildiğiniz başka bir sistem varsa 6-7k arasında bunlardan daha iyi önerirseniz çok sevinirim.
Artı itopya olduğu için almak istiyorum Incehesap kargoda biraz sıkıntı çekiyor gibi vs. çoğu kişiye 20 günden aşşağı ulaşmamış millete yeni yeni geliyor itopya daha çok ilgileniyor. Görüşlerim bu şekilde, teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
dostum şuan bütün sitelerde aynı ve sana tavsiyem el capitan alman hem daha ucuz hem daha iyi

masquerade

80+ Bronze
Dostum Ray Tracing senin için önem arzetmiyorsa El capitan sistemini öneririm.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum şuan bütün sitelerde aynı ve sana tavsiyem el capitan alman hem daha ucuz hem daha iyi
Daha iyi yi biraz daha açar mısınız. iki sistemin videosunu izledim elcapitanda örneğin pubg de fps dalgalanmaları çok oluyor 100 ken birden 80 oluyor 90 oluyor 120 oluyor vs. 2060 lıda daha stabil birde 2060 lı sistem oc vs. destekliyor. el capitan xfx oc desteği yok kartta yinede son laf sizlerin anlamıyorum çok :D

Dostum Ray Tracing senin için önem arzetmiyorsa El capitan sistemini öneririm.
Önem arzetmiyor. fakat neden daha iyi oldugunu açar mısınız.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
2060 ı al. En azından az daha koyup ray tracing almış olursun. Ayrıca nvidia ekran kartları daha stabil çalışıyor :).

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
2060 ı al. En azından az daha koyup ray tracing almış olursun. Ayrıca Nvidia ekran kartları daha stabil çalışıyor :).
Tam da dediğimi söylediniz fps daha stabil gözüküyordu test lerde gerçi monitörüm 60hz ama ileride almayı düşünüyorum 144 :D

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Daha iyi yi biraz daha açar mısınız. iki sistemin videosunu izledim elcapitanda örneğin PUBG de fps dalgalanmaları çok oluyor 100 ken birden 80 oluyor 90 oluyor 120 oluyor vs. 2060 lıda daha stabil birde 2060 lı sistem oc vs. destekliyor. el capitan xfx oc desteği yok kartta yinede son laf sizlerin anlamıyorum çok :D

Önem arzetmiyor. fakat neden daha iyi oldugunu açar mısınız.
dostum rx 5600 xt rtx 2060 super e yakın bir kart hem aradaki fark 500 tl var ve 2060 lı sistemdeki kasanın hava akışı el capitanınkinden daha kötü ram mhz lerine bakarsan bir tanesi 3000 el capitan iste 3600 ama bütçe sıkıntınız yoksa 2060 sistem daha stabil çalıştıgı için daha iyi

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
dostum rx 5600 xt rtx 2060 super e yakın bir kart hem aradaki fark 500 TL var ve 2060 lı sistemdeki kasanın hava akışı el capitanınkinden daha kötü RAM mhz lerine bakarsan bir tanesi 3000 el capitan iste 3600 ama bütçe sıkıntınız yoksa 2060 sistem daha stabil çalıştıgı için daha iyi
peki stabilliği göz önünde bulundurursak 3000 mhz veya 3600mhz olması beni nekadar üzer stabillik için 3000mhz seçmek daha iyi olur mu önü diyorum ve ramler arasında ki uçuk farklar neler dir

dostum rx 5600 xt rtx 2060 super e yakın bir kart hem aradaki fark 500 TL var ve 2060 lı sistemdeki kasanın hava akışı el capitanınkinden daha kötü RAM mhz lerine bakarsan bir tanesi 3000 el capitan iste 3600 ama bütçe sıkıntınız yoksa 2060 sistem daha stabil çalıştıgı için daha iyi
Hava akışı beni üzer mi 2 kasanında hava akışı hakkındaki bütün görüşleriniz nedir

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
peki stabilliği göz önünde bulundurursak 3000 mhz veya 3600mhz olması beni nekadar üzer stabillik için 3000mhz seçmek daha iyi olur mu önü diyorum ve ramler arasında ki uçuk farklar neler dir

Hava akışı beni üzer mi 2 kasanında hava akışı hakkındaki bütün görüşleriniz nedir
Ray tracingli PC yi almanı öneririm.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir

spec deltanın hava akışı çok iyi fakat thermalkenin onünde açıklık bulunmadıgı için sıkınıt olabilir sadece yanlarında var mhz ise çok bir sıkıntı yapmaz ama 3600 mhz gelecege yatırım açısından daha iyi olur

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
spec deltanın hava akışı çok iyi fakat thermalkenin onünde açıklık bulunmadıgı için sıkınıt olabilir sadece yanlarında var mhz ise çok bir sıkıntı yapmaz ama 3600 mhz gelecege yatırım açısından daha iyi olur
Şuan ciddi anlamda aşırı arada kaldım. Sırf Nvidia için almak istiyorum fps dalgalanmaları beni çok uzaklaştırdı El Capitan'dan. Gelecek için cidden yatırım yapmak istiyorum dediğiniz gibi çünkü önceki bilgisayarım bir hataydı. Cl19 vs Cl16 ya nediyorsunuz peki ve iki pc arasındaki Power suply lara bakar mısınız. OC side olmuyor El capitanda gerçi OC bu pclerde ne kadar önemliki ikiside çok iyi sistemler değil mi? Fps dalgalanmaları için yorumunuz nedir? yukarıdaki mesajıma göre bakarsanız

POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ kasayı bunla değiştirsem daha iyi olmaz mı hava akışı olayını da çözmüş oluruz ne dersiniz fiyatları aynı

Son düzenleme:

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Şuan ciddi anlamda aşırı arada kaldım. Sırf Nvidia için almak istiyorum fps dalgalanmaları beni çok uzaklaştırdı El Capitan'dan. Gelecek için cidden yatırım yapmak istiyorum dediğiniz gibi çünkü önceki bilgisayarım bir hataydı. Cl19 vs Cl16 ya nediyorsunuz peki ve iki PC arasındaki Power suply lara bakar mısınız. OC side olmuyor El capitanda gerçi OC bu pclerde ne kadar önemliki ikiside çok iyi sistemler değil mi? Fps dalgalanmaları için yorumunuz nedir? yukarıdaki mesajıma göre bakarsanız

POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ kasayı bunla değiştirsem daha iyi olmaz mı hava akışı olayını da çözmüş oluruz ne dersiniz fiyatları aynı
dediğin kasanın hava akışı daha iyi ön tarafı delikli oldugu için hava akışı kolay olur bu tür sistemlere oc yaparsan ömürlerini ciddi oranda azaltırsın mesela sen rtx 2060 lı sistemle 8 yıl boyunca rahat oynarken oc yaprsan 4 yada 5 yıl sonra sıkıntılar başlar başın ağrır ama nvidia için almak istiyorsan alabilirsin ama sana tavsiyem rtx alıcaksan 2070 li almalısın sırf rtx teknolojisi için rtx 2060 biraz mantıksız ama genede alına bilir zaten rtx teknolojisi açıldıgında otomatikmen 30 fps azalıyor rx 5600 xt ise 2060 super e yakın oldugu için daha güçlü ama genede sen bilirsin için rahat etsin diyorsan nvidia alabilirsin

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
dediğin kasanın hava akışı daha iyi ön tarafı delikli oldugu için hava akışı kolay olur bu tür sistemlere oc yaparsan ömürlerini ciddi oranda azaltırsın mesela sen rtx 2060 lı sistemle 8 yıl boyunca rahat oynarken oc yaprsan 4 yada 5 yıl sonra sıkıntılar başlar başın ağrır ama Nvidia için almak istiyorsan alabilirsin ama sana tavsiyem rtx alıcaksan 2070 li almalısın sırf rtx teknolojisi için rtx 2060 biraz mantıksız ama genede alına bilir zaten rtx teknolojisi açıldıgında otomatikmen 30 fps azalıyor rx 5600 xt ise 2060 super e yakın oldugu için daha güçlü ama genede sen bilirsin için rahat etsin diyorsan Nvidia alabilirsin
Galiba sonum El capitan olucak şuan 1 saat içinde tekrar vazgeçtim :D Teşekkür ederim ilginiz ve mesajlarınız için..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,424
Üyeler
160,092
Son üye
umutkoksal1
Top Bottom