Neler Yeni

DA El Capitan Fps ve Sıcaklık testi normal mi?

PapaganGülsem

80+ Bronze
Selamlar.
PC dün elime ulaştı.
15-20Dk csgo testi yaptım ve sonuç garibime gitti. Çünkü işlemcimin kullanım yüzdesi hep çok yüksekti , hiç Abdullah Beyin videosundaki seviyelerde olmadı. (Pingimin 40 olmasına rağmen, en düşük ayarlarda bile drop yiyordum.)
1588262507862.png

Sirwenshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Alperen DEYNEKLİ
Gayet Güzel Değerler

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
@Mehmet Yılmaz Bu tuhaf bir durum 3600 ün kullanımı bu kadar yüksek olmamalı CS de, sen ne dersin hocam ?

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Online oyunların çoğu işlemciye yüklenir,.ekran kartı o kadar kullanılmaz. Bu arada konuyu yanlış yerde açmışsın. Sıcaklık vb normal

PapaganGülsem

80+ Bronze
Online oyunların çoğu işlemciye yüklenir,.ekran kartı o kadar kullanılmaz. Bu arada konuyu yanlış yerde açmışsın. Sıcaklık vb normal
Kusurabakmayın. Bilgisayarıma bu kadar para verip sorunlu olma ihtimalı açıkçası beni çok panikletti. İşlemciye yüklenir tamam da Abdullah Beyin testinde çok daha düşüktü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grafik yükseltmeyi deneyin fakat her şey normal
Grafik yükseltmek nedir?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bilgisayara yapmam gereken sağlam bir test var mı? Sorunlu galiba.
Bir de AMD'nin kendi programında işlemcide bu yazıyor:
CPU
AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor
6 Cores

O isim normal ama CS için biraz fazla yüksek kullanımda gibi, fakat sıcaklık değeri düşük acaba o %75 anlık bir yükseliş olabilirmi ? GPU kullanımı ve sıcaklık değerleride normal ama Donanım arşivi testinde CS de işlemci kullanımı ortalama %20-30 arası bir tuhaf geldi bana.

PapaganGülsem

80+ Bronze
O isim normal ama CS için biraz fazla yüksek kullanımda gibi, fakat sıcaklık değeri düşük acaba o %75 anlık bir yükseliş olabilirmi ? GPU kullanımı ve sıcaklık değerleride normal ama Donanım arşivi testinde CS de işlemci kullanımı ortalama %20-30 arası bir tuhaf geldi bana.
Bir gözüm de sıcaklık ve kullanım kısmındaydı. %40'a düştüğünü görmedim bile.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Görev yöneticisni aç > Performans sekmesine gir > işlemciye gir > Mantıksal işlemciler de 12 yazıyorsa sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir gözüm de sıcaklık ve kullanım kısmındaydı. %40'a düştüğünü görmedim bile.

Ortalama Kaçlık bir kullanım vardı ? birebir aynı değerler olmayabilir malum online bir oyun hep güncelleme gelir, CS de bu aralar optimizasyon sorunu yaşandığını duydum. Eğer işlemci kullanımı ortalama %50 yi geçmiyor ise sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,207
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom