DA-El Capitan Sistemi Verileri ( Normal mi?)

O zaman bana hangi oyunu önerirsiniz test için ? Csgo-Dying Light ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın yan kısmını açtım.
Ekran kartı sabit.
İşlemci maks 69 dereceye düştü.

Abdullah reisin videoda oynadığı oyunlardan biri aç oyna değerleri karşılaştır, yakın değerler ise sorun yoktur. Ama soru gözükmüyor "RAFT" dediğin oyunu ilkkez duydum neyin nesiyse artık :).

Test yapacaksan bir yeni AAA oyun oyna rdr2 olur jedi fallen order olur monster hunter world falan artık ne olursa.
Bana şuanda işlemci fanı biraz yavaş dönüyor gibi geldi. Buna nerden bakabilirim ve bakıp size atsam yavaş mıdır , değil midir anlayabilir misiniz?

Bana şuanda işlemci fanı biraz yavaş dönüyor gibi geldi. Buna nerden bakabilirim ve bakıp size atsam yavaş mıdır , değil midir anlayabilir misiniz?
Fan gerek duyduğu zaman çalışır eğer biosta sessiz mod performas modu gibi seçenekler varsa performansı seçin daha az ısınır ama fan sesi de daha fazla olur ama bu değerlerde sorun yok.

Dostum videoda CS:GO testi mevcut, aç bi CS ölç değerlerini sonra videodaki ile karşılaştır fazla farklar yok ise sorun yok.

Raft gibi ufak oyunların optimizasyonları pek iyi olmuyor maalesef.

f
Fan gerek duyduğu zaman çalışır eğer biosta sessiz mod performas modu gibi seçenekler varsa performansı seçin daha az ısınır ama fan sesi de daha fazla olur ama bu değerlerde sorun yok.
Fan sesleri bir iniyor , bir yükseliyor .

f

Fan sesleri bir iniyor , bir yükseliyor .

Normal bir şey o, 3600 işlemcideki ani voltaj artışından dolayı olan bir şey. Aynı durum bende ve çoğu 3600 kullanıcısında var. Önemli bir şey değil.

Normal bir şey o, 3600 işlemcideki ani voltaj artışından dolayı olan bir şey. Aynı durum bende ve çoğu 3600 kullanıcısında var. Önemli bir şey değil.
Ben de 1 saat gibi bir süre CSGO testi yapıp atacağım.
Şimdi indiriyorum.
1 saat gibi bir süre yeterli mi yoksa daha kısa veya uzun mu olmalı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,957
Üyeler
188,856
Son üye
TA4KMT
Geri