Emir Şensoydan 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 3,135 En İyi Cevap 13 11 Eylül 2020 #14 Nikmikyok yazmış: Aynen en kolay yanı o fanın tecrübe ettim takarken Arka fan resmi: Devamı için tıklayın... Arka fanın da yönünü değişmen lazım
Nikmikyok yazmış: Aynen en kolay yanı o fanın tecrübe ettim takarken Arka fan resmi: Devamı için tıklayın... Arka fanın da yönünü değişmen lazım
Nikmikyok 80+ Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 221 11 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Emir Şensoydan yazmış: Arka fanın da yönünü değişmen lazım Devamı için tıklayın... Anladım her ikisinide söküp tam tersi yapacağım artık. Ben bir söylediğiniz şekilde yapayım arkadaşlar teşekkür ederim herbirinize.
Emir Şensoydan yazmış: Arka fanın da yönünü değişmen lazım Devamı için tıklayın... Anladım her ikisinide söküp tam tersi yapacağım artık. Ben bir söylediğiniz şekilde yapayım arkadaşlar teşekkür ederim herbirinize.
$ilent 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 25,430 En İyi Cevap 2 11 Eylül 2020 #16 Nikmikyok yazmış: Aynen en kolay yanı o fanın tecrübe ettim takarken Arka fan resmi: Devamı için tıklayın... Ters buda işte.
Nikmikyok yazmış: Aynen en kolay yanı o fanın tecrübe ettim takarken Arka fan resmi: Devamı için tıklayın... Ters buda işte.