Neler Yeni

🔥 DA F/P 280 Hz 0.5 ms monitör! 7.999 ₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ConquerorXIV

80+ Gold

ConquerorXIV

80+ Gold
Emin olmadığın bulamadığın bilgiyi ne diye insanlara öneriyorsun o zaman?
ben size soruyorum 4ms olduğunu nerden çıkarıyorsunuz diye zaten 0.5ms mprt, 1ms gtg olduğu epey uk de belirtilmiş sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

kusura bakma hocam önerdiğin ürünü başka ürünler ile karşılaştırınca akılsız oluyoruz tabi

ben zaten philips alınır demiştim ama eyw çok açık sözlüsünüz

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
ben size soruyorum 4ms olduğunu nerden çıkarıyorsunuz diye zaten 0.5ms mprt, 1ms gtg olduğu epey uk de belirtilmiş sadece

kusura bakma hocam önerdiğin ürünü başka ürünler ile karşılaştırınca akılsız oluyoruz tabi

ben zaten philips alınır demiştim ama eyw çok açık sözlüsünüz
Yani arkadaşım bu nasıl bir saçmalamak o monitör 1MS GTG vermiyor reviewları izle. Hadi verdi diyelim. Ghosting testinden ışık sızma testinde kadar tüm testlerden başarıyla geçen 280hz 1ms gtg monitör 7999tl ye varken neden bir insan kerizlik yapıp fiyatı 9.5K olan 240hz 1ms montör alsın? "Önerdiğin ürünü başka ürünle karşılaştırınca akılsız" oluyoruz diye son derece saygısızca bir de yorum yazıyorsun. Hayır sen benimle tartışmayı kaldıramıyorsun sadece, insanlara gidip 1.5K verdirip daha kötü bir monitör aldırmaya dikta ediyorsun aferin mi diyeceğim.

ConquerorXIV

80+ Gold
Yani arkadaşım bu nasıl bir saçmalamak o monitör 1MS GTG vermiyor reviewları izle. Hadi verdi diyelim. Ghosting testinden ışık sızma testinde kadar tüm testlerden başarıyla geçen 280hz 1ms gtg monitör 7999tl ye varken neden bir insan kerizlik yapıp fiyatı 9.5K olan 240hz 1ms montör alsın? "Önerdiğin ürünü başka ürünle karşılaştırınca akılsız" oluyoruz diye son derece saygısızca bir de yorum yazıyorsun. Hayır sen benimle tartışmayı kaldıramıyorsun sadece, insanlara gidip 1.5K verdirip daha kötü bir monitör aldırmaya dikta ediyorsun aferin mi diyeceğim.
hocam dün 8k idi ve 40hz hız aşırtma için birbirimiz kırmaya gerek var mı ? ben zaten philips alınır demişim zaten en yakın rakibi buydu

forum zaten tartışmak için değil mi rakipleri ile karşılaştırıyoruz ne var bunda anlamadım

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
hocam dün 8k idi ve 40hz hız aşırtma için birbirimiz kırmaya gerek var mı ? ben zaten philips alınır demişim zaten en yakın rakibi buydu

aoc varken neden bunun alalım pek fiyat avantajı yok

Şu yorumu yukarıda sen yazmadın mı dostum? AOC varken almanın avantajı yok yazmışsın hasjdhajkldhal aynen 1500 TL fazla ver daha düşük özelliklisini al sen benimle billur geçiyorsun sanırım.

Kendinize gelin, burası forum tartışalım tartışalım da saçma sapan fikirlerin neyi ile tartışayım.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom