Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Neye?nerden bakılıyor
Neye?nerden bakılıyor
Birkaç gün öncesine kadar arkadaşlarla kadıköy planı vardı sonra hepsini birkaç dakika içinde kaybedince yapacak bir şey arıyordum ve buraya gelme kararı aldım, oyun oynarken yalnız olmayı sevmediğim için buradayım hala.Manyak gibi forumda takılmayın hocam bir sahile inin kadıköye fln gidin mall of istanbull fln gezi hocam 24 saat forum nedir dd
Hocam tatil fln ?Birkaç gün öncesine kadar arkadaşlarla kadıköy planı vardı sonra hepsini birkaç dakika içinde kaybedince yapacak bir şey arıyordum ve buraya gelme kararı aldım, oyun oynarken yalnız olmayı sevmediğim için buradayım hala.
Aa çok güzel sayı.111,111 konu açılmış.
Çok gezen birisi değilim, geçen sene birkaç kez paraşütle atlama yaptım bursa da o kadar. Bu sene ailemle gezmeyi planlıyorduk babam virüsten dolayı çinden gelemediği için eve kapandım iyice. Mutluyum evde merak etmeyinHocam tatil fln ?
Çinden pc toplama videosu fln dkskdkdjdÇok gezen birisi değilim, geçen sene birkaç kez paraşütle atlama yaptım bursa da o kadar. Bu sene ailemle gezmeyi planlıyorduk babam virüsten dolayı çinden gelemediği için eve kapandım iyice. Mutluyum evde merak etmeyin
Aga çok güzel la bunlar.Durun kartın fotoğrafını atayım
Türkiyede hiçbiri yok, çinden gelenler elbet bir yerinde oynanma oluyor. Kart mesela hiçbir yerde mavi değilken burada mavi, RAM ise deli gibi OC performansı var, CPU desek altın slikonlu.Aga çok güzel la bunlar.
He ilk başta RAM'in kodunu okutunca 2666 MHZ sandım böyle çığlık atıp kaçasım geldiAga çok güzel la bunlar.
ŞŞşşş ben atıcam ha ben atıcam görüsünOo 998K olmuşuz.
Yarına 1M'yiz hayırlı olsun şimdiden.
Bu arada 1 milyonuncu mesaj benim çalmayın.