Yooo ! benimpiyangodan çıktım ama 1 milyonuncu mesaj benim
Yalnızca bilgimiz olanlara yazalım daha iyi olur.Peki yok mu tüm açılan konulara mesaj yazmamız?
Vallahi bilemiyorum.Banlanma konusunda ciddi değildir inşallah
İnşallah şaka çıkar banlanmak isttemiyorumYalnızca bilgimiz olanlara yazalım daha iyi olur.
Vallahi bilemiyorum.
Bazen ciddi sanıyorsun şaka çıkıyor,
Bazen şaka sanıyorsun adam ciddi ciddi yapıyor.
Ailenizden isteyin o zaman, Abdullah abininde işi gücü yok yapacaktı zaten.Olsun ya buda bizim hevesimiz
Yarısı @Beyfendiiii6 ve @crazyreign e ait zaten onlara ödül verilsin forumun memuru gibiler.Yöneticilerin aklına geldi mi bilemiyorum.
Forumumuzda şuan yaklaşık olarak 977bin mesaj bulunuyor.
Yakın zamanda 1.000.000 mesaja ulaşacağız.
Bunun şerefine bol kazananlı ufak ürünler bulunan üyelere özel bir çekiliş,
Yada forum adına bir etkinlik düzenlenmesi çok güzel olacaktır.
Nacizane tavsiye ve isteğimdir.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Ben abdullah abiden bişi sitediğim için yapmıyorumki D:Ailenizden isteyin o zaman, Abdullah abininde işi gücü yok yapacaktı zaten.
Tamam abem siliyorum hemen lakin Abdullah abi like bile atmamışSen bi sessiz olsana ya!
Konuyu açınca bütün yöneticiler forumdan çıktı ne like'ı.Tamam abem siliyorum hemen lakin Abdullah abi like bile atmamış
ben köşede yatıyorum 999.999 da baskın yapıcam forumaKonuyu açınca bütün yöneticiler forumdan çıktı ne like'ı.
Mehmet abi 1M olunca bakarız dedi, ben o çekilişi yaptıracam merak etmeyin.
Kral sen yaparsın be, ilk üyeyi bulmuş adamsın sen elinden ne kaçabilir.O mesajı kontrol etmek baya zor açıkçası
İlk üyeyi bulmak kolay sıralama var, mesaj için yok. 1 milyon mesajı nerede sıralıyorsunKral sen yaparsın be, ilk üyeyi bulmuş adamsın sen elinden ne kaçabilir.