e_mir
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Acaba?1 milyon kim acaba
Acaba?1 milyon kim acaba
Buyrun1 milyon kim acaba
Hob kardeşim nereyeben geliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
açın yolları 1 milyonuncu geliyor
Hissetme olum ben olucam okadar mesaj hazılarıkhissediyorum ben olcam
valla hazırladıysan salıyımEvet DA Forumun 1.000.000. Mesajını şimdi attım tebrikler alkışlamanıza gerek yok Hayırlı Uğurlu olsun DA Forum iyiki varsınız Hepinizi çok seviyorum hele hele bana yardımcı olanları @crazyreign @Yasin Çelik @Fiery @TheFreaky @ventioNN @Abdullah Hacıgül @White Ravens @Mehmet Yılmaz ve diğerleri hepinizi çok sevdim DA Forumun Ortamı bir başkaymış Abdullah abiyi bayadır takip ediyorum onun sayesinde bilgisayar ile bilmediğim hiç bir şey kalamdı nerdeyse Teşekkürler DA Forum ❤❤❤❤ 1milyon için bunu hazırladım ben kazanıcam
Telif hakkı var silermisin lütfen lütfen çalmaEvet DA Forumun 1.000.000. Mesajını şimdi attım tebrikler alkışlamanıza gerek yok Hayırlı Uğurlu olsun DA Forum iyiki varsınız Hepinizi çok seviyorum hele hele bana yardımcı olanları @crazyreing @YasinÇelik @Fiery @TheFreaky @ventioNN @Abdullah Hacıgül @White Ravens @Mehmet Yılmaz ve diğerleri hepinizi çok sevdim DA Forumun Ortamı bir başkaymış Abdullah abiyi bayadır takip ediyorum onun sayesinde bilgisayar ile bilmediğim hiç bir şey kalmadı nerdeyse Teşekkürler DA Forum ❤❤❤❤ 1milyon için bunu hazırladım ben kazanıcam
ALINTIDIR